Sistem ilk defa actiginizda RGB olacak ama programlar veya kontrolcu uzerinden renklerini beyaza cevireceksiniz.
Örnek video; Video
@gokeyn biraz geciktim birkac özel problem oldu ancak sistemi tamamen siyah topladim ama aydinlatma isine bakamadim kusura bakmayim birazdan linkleri atacagim.
Öncelikle emeğinize sağlık. Anakartta 4 ram slotlu bir model tercih ediyorum ama fiyatı baya uygunmuş. Kasa ve psu zaten var ama psu da fanla ilgili bir sorun var. Kasaya vereceğim parayı ekran kartına ayırabilirim.
Öncelikle emeğinize sağlık. Anakartta 4 RAM slotlu bir model tercih ediyorum ama fiyatı bayağı uygunmuş. Kasa ve PSU zaten var ama PSU da fanla ilgili bir sorun var. Kasaya vereceğim parayı ekran kartına ayırabilirim.
Yardımınız için teşekkür ederim. Ben de bir sistem hazırlamıştım tabi farklı mağazalardan bakmadım. Direkt sinerji den kabaca bir şey yaptım. Onda maliyet 40 ı geçmişti. Sizin önerilerinizle yeniden şekillendirirsem bütçeye geri girebilir maliyet.
Yardımınız için teşekkür ederim. Ben de bir sistem hazırlamıştım tabii farklı mağazalardan bakmadım. Direkt Sinerji'den kabaca bir şey yaptım. Onda maliyet 40'ı geçmişti. Sizin önerilerinizle yeniden şekillendirirsem bütçeye geri girebilir maliyet.
Yardımınız için teşekkür ederim. Ben de bir sistem hazırlamıştım tabi farklı mağazalardan bakmadım. Direkt sinerji den kabaca bir şey yaptım. Onda maliyet 40 ı geçmişti. Sizin önerilerinizle yeniden şekillendirirsem bütçeye geri girebilir maliyet.
Hazır sistem düşünmüyorum çünkü direkt bütün hepsini alamam şu an. Bir de seçilen parçalar iyi görünüyor ama uyumluluklarını incelemem gerekiyor. Yine de teşekkür ederim.
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.188,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.799,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.