ne demek düşünmeniz yeter. Acele etmeyin sorun yok
ne demek düşünmeniz yeter. Acele etmeyin sorun yok
Öncelikle emeğinize sağlık. Anakartta 4 ram slotlu bir model tercih ediyorum ama fiyatı baya uygunmuş. Kasa ve psu zaten var ama psu da fanla ilgili bir sorun var. Kasaya vereceğim parayı ekran kartına ayırabilirim.Anakart
İşlemci
İşlemci Soğutucu
Ekran Kartı
Ram (2 Adet)
Depolama
Güç Kaynağı
Bilgisayar Kasası
Toplam 38.960TL
@gokeyn
Not: Pek iyi olmus mudur bilemem ama ekran kartini AMD RX 9060 XT 16GB secebilirsiniz butceyi asabilir.
Öncelikle emeğinize sağlık. Anakartta 4 RAM slotlu bir model tercih ediyorum ama fiyatı bayağı uygunmuş. Kasa ve PSU zaten var ama PSU da fanla ilgili bir sorun var. Kasaya vereceğim parayı ekran kartına ayırabilirim.
Yardımınız için teşekkür ederim. Ben de bir sistem hazırlamıştım tabi farklı mağazalardan bakmadım. Direkt sinerji den kabaca bir şey yaptım. Onda maliyet 40 ı geçmişti. Sizin önerilerinizle yeniden şekillendirirsem bütçeye geri girebilir maliyet.Bendeki kasayi tercih listesine koyabilirsiniz Corsair 3000D
Yardımınız için teşekkür ederim. Ben de bir sistem hazırlamıştım tabii farklı mağazalardan bakmadım. Direkt Sinerji'den kabaca bir şey yaptım. Onda maliyet 40'ı geçmişti. Sizin önerilerinizle yeniden şekillendirirsem bütçeye geri girebilir maliyet.
Yardımınız için teşekkür ederim. Ben de bir sistem hazırlamıştım tabi farklı mağazalardan bakmadım. Direkt sinerji den kabaca bir şey yaptım. Onda maliyet 40 ı geçmişti. Sizin önerilerinizle yeniden şekillendirirsem bütçeye geri girebilir maliyet.
Kasayı Vento yapıp alınabilir.![]()
Mortar Bronze | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | MSI RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hazır sistem düşünmüyorum çünkü direkt bütün hepsini alamam şu an. Bir de seçilen parçalar iyi görünüyor ama uyumluluklarını incelemem gerekiyor. Yine de teşekkür ederim.kasayı vento yapıp alınabilir![]()
Mortar Bronze | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.