Stabil sistem toplama önerisi

Sistem ilk defa actiginizda RGB olacak ama programlar veya kontrolcu uzerinden renklerini beyaza cevireceksiniz.
Örnek video;
Video

@gokeyn biraz geciktim birkac özel problem oldu ancak sistemi tamamen siyah topladim ama aydinlatma isine bakamadim kusura bakmayim birazdan linkleri atacagim.
ne demek düşünmeniz yeter. Acele etmeyin sorun yok

Son düzenleme:
Anakart
İşlemci
İşlemci Soğutucu
Ekran Kartı
Ram (2 Adet)
Depolama
Güç Kaynağı
Bilgisayar Kasası
Toplam 38.960TL
@gokeyn
Not: Pek iyi olmus mudur bilemem ama ekran kartini AMD RX 9060 XT 16GB secebilirsiniz butceyi asabilir.
Öncelikle emeğinize sağlık. Anakartta 4 ram slotlu bir model tercih ediyorum ama fiyatı baya uygunmuş. Kasa ve psu zaten var ama psu da fanla ilgili bir sorun var. Kasaya vereceğim parayı ekran kartına ayırabilirim.

Öncelikle emeğinize sağlık. Anakartta 4 RAM slotlu bir model tercih ediyorum ama fiyatı bayağı uygunmuş. Kasa ve PSU zaten var ama PSU da fanla ilgili bir sorun var. Kasaya vereceğim parayı ekran kartına ayırabilirim.

Bendeki kasayi tercih listesine koyabilirsiniz Corsair 3000D
Düzenleme: Uykulu oldugum icin bianlik yazdım kasaya sahip oldugunuzu fark edemedim.

PSU sorunu icin ayri bir konu açmanızı tavsiye ederim. Bildigim kadariyla konu dışı ve kurallara aykırı.

Bendeki kasayi tercih listesine koyabilirsiniz Corsair 3000D
Yardımınız için teşekkür ederim. Ben de bir sistem hazırlamıştım tabi farklı mağazalardan bakmadım. Direkt sinerji den kabaca bir şey yaptım. Onda maliyet 40 ı geçmişti. Sizin önerilerinizle yeniden şekillendirirsem bütçeye geri girebilir maliyet.

Yardımınız için teşekkür ederim. Ben de bir sistem hazırlamıştım tabii farklı mağazalardan bakmadım. Direkt Sinerji'den kabaca bir şey yaptım. Onda maliyet 40'ı geçmişti. Sizin önerilerinizle yeniden şekillendirirsem bütçeye geri girebilir maliyet.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
Kendi sistemimi ben 32bine toplamıştım sadece RAM'i 32 GB bir de islemciyi 7500F yapmayı düşünebilirsiniz

Yardımınız için teşekkür ederim. Ben de bir sistem hazırlamıştım tabi farklı mağazalardan bakmadım. Direkt sinerji den kabaca bir şey yaptım. Onda maliyet 40 ı geçmişti. Sizin önerilerinizle yeniden şekillendirirsem bütçeye geri girebilir maliyet.
kasayı vento yapıp alınabilir

=6200
=4000
=2200
=2600
1500
19000
Kasa iyi bilen biri bakarsa güzel olur 3-4 Bin TL

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı