C cagataygedik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 458 24 Mayıs 2023 #1 Fotoğrafta gördüğünüz gibi bir hata alıyorum, sebebini araştırdım, bulamadım. Yardımcı olabilecek var mıdır? PC özellikleri: GTX 1650 Super, 16 RAM, R7 2700X. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2023
Fotoğrafta gördüğünüz gibi bir hata alıyorum, sebebini araştırdım, bulamadım. Yardımcı olabilecek var mıdır? PC özellikleri: GTX 1650 Super, 16 RAM, R7 2700X.
Çözüm Disty 24 Mayıs 2023 GTX 16 serisi FP16 ile düzgün çalışmıyor. Yavaş olan FP32 formatını kullanmak için komut satırından başlatırken sona --no-half ekleyin. Ek olarak 4 GB VRAM ile bir şeyler yapabilmek için aşağıdakileri kullanın (--no-half ekledim): Kod:Panoya kopyala --precision full --no-half --no-half-vae --opt-sub-quad-attention --lowvram --disable-nan-check İlk önce sadece --disable-nan-check ekleyerek deneyin. Düzgün çalışıyorsa --precision full --no-half --no-half-vae kısmına gerek yok demek. --lowvram ise 4GB VRAM için. --opt-sub-quad-attention ise bulabildiği bütün VRAM'i kullanmaya çalışmasını engeller.
GTX 16 serisi FP16 ile düzgün çalışmıyor. Yavaş olan FP32 formatını kullanmak için komut satırından başlatırken sona --no-half ekleyin. Ek olarak 4 GB VRAM ile bir şeyler yapabilmek için aşağıdakileri kullanın (--no-half ekledim): Kod:Panoya kopyala --precision full --no-half --no-half-vae --opt-sub-quad-attention --lowvram --disable-nan-check İlk önce sadece --disable-nan-check ekleyerek deneyin. Düzgün çalışıyorsa --precision full --no-half --no-half-vae kısmına gerek yok demek. --lowvram ise 4GB VRAM için. --opt-sub-quad-attention ise bulabildiği bütün VRAM'i kullanmaya çalışmasını engeller.
Emrepkr Centipat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #2 Bu sorunu yaşayan çok az kişi var. Sen de o şanssız insanlardan biri olmalısın. O kadar araştırdım ancak Reddit'in bir konusuna denk geldim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu sorunu yaşayan çok az kişi var. Sen de o şanssız insanlardan biri olmalısın. O kadar araştırdım ancak Reddit'in bir konusuna denk geldim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Disty Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 3.257 Makaleler 16 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri ROG Strix X570-F R7 5800X3D 96GB 3200 MHz CL16 RAM CM ML 240L AIO RX 7900 XTX 24 GB ARC A770 16 GB Boot: WD Blue 1 TB NVMe 12 TB BTRFS (Single): 2x Samsung 990 Pro 4TB NVMe 1x WD Black SN850X 4TB NVMe 2 TB BTRFS (Mirrored): Segate Barracuda 2 TB HDD 2x WD Blue 1 TB 2.5" HDD Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Mühendisliği 24 Mayıs 2023 #3 GTX 16 serisi FP16 ile düzgün çalışmıyor. Yavaş olan FP32 formatını kullanmak için komut satırından başlatırken sona --no-half ekleyin. Ek olarak 4 GB VRAM ile bir şeyler yapabilmek için aşağıdakileri kullanın (--no-half ekledim): Kod:Panoya kopyala --precision full --no-half --no-half-vae --opt-sub-quad-attention --lowvram --disable-nan-check İlk önce sadece --disable-nan-check ekleyerek deneyin. Düzgün çalışıyorsa --precision full --no-half --no-half-vae kısmına gerek yok demek. --lowvram ise 4GB VRAM için. --opt-sub-quad-attention ise bulabildiği bütün VRAM'i kullanmaya çalışmasını engeller. Artı 0 Eksi Çözüm
GTX 16 serisi FP16 ile düzgün çalışmıyor. Yavaş olan FP32 formatını kullanmak için komut satırından başlatırken sona --no-half ekleyin. Ek olarak 4 GB VRAM ile bir şeyler yapabilmek için aşağıdakileri kullanın (--no-half ekledim): Kod:Panoya kopyala --precision full --no-half --no-half-vae --opt-sub-quad-attention --lowvram --disable-nan-check İlk önce sadece --disable-nan-check ekleyerek deneyin. Düzgün çalışıyorsa --precision full --no-half --no-half-vae kısmına gerek yok demek. --lowvram ise 4GB VRAM için. --opt-sub-quad-attention ise bulabildiği bütün VRAM'i kullanmaya çalışmasını engeller.