Stadyumda kale arkası F bloktan maç keyfi nasıl olur?

Juartan

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte b450m s2h anakart
Sapphire rx590 pulse 8 gb
AMD R5 5600 işlemci
8X2 gb RAM
480 gb SSD
1 Tb HDD
Herkese selamlar, Galatasaray-Trabzonspor ztk final maçı için bilet aldım fakat alırken acele ettiğim için kale arkası üst F blok tribünden aldım yanlışlıkla, daha önce maça giden varsa sizce seyir zevki nasıl olur? Yani daha önce 1 kere maça gittim tabii ki maksadım stadyumda maç izlemek vs ama insan yine de merak ediyor. Bir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler.

blok önemli değil kale arkasında ulaşabildiğin her yere geç devam et
Bir sorun olmaz değil mi en son 8 sene önce gitmiştim o yüzden ortamı bilmiyorum pek,yani ilk defa bilet aldım onda da Üst f olarak yanlışlıkla aldım çok köşede duruyor nasıl gözükür maç pek bilemiyorum,yani başka bloklara kaysam kimse bir şey demez değil mi zaten ayakta izlerim muhtemelen.Teşekkürler.

Bir sorun olmaz değil mi en son 8 sene önce gitmiştim o yüzden ortamı bilmiyorum pek,yani ilk defa bilet aldım onda da Üst f olarak yanlışlıkla aldım çok köşede duruyor nasıl gözükür maç pek bilemiyorum,yani başka bloklara kaysam kimse bir şey demez değil mi zaten ayakta izlerim muhtemelen.Teşekkürler.
16 senedir Teksas tribünündeyim bizim tribünde böyle muhabbetler olmuyor istediğin yere geç hiçbir şey olmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı