Staj ve YKS nasıl bir arada halledilir?

ÜLKER Laviva

Picopat
Daha fazla  
Nefret ediyorum gerçekten nefret ediyorum. Sabahın köründe kalkıp staja gitmekten akşamın saat 7'sinde 8'inde evde olmaktan nefret ediyorum. Yaşıtlarım üniversiteye hazirlanırken ben mal mal staja gidiyorum. Şimdi diyecekiniz e kardeşim düz liseye gitseydin/çalışıp iyi bir liseye gitseydin diye. Benim zamanım pandemiye denk gelmişti ve ben hiçbir şekilde derslere odaklanamadım, koptum derslerden ve sonuç meslek lisesi LGS puanım o kadar düşüktü ki meslek Lisesi'nin puanlı bölümlerine bile yetmiyordu. Bu staj işini nasıl yapabilirim? Haftanın 3 günü boş gidip boş gelmekten, zamanımı staja harcamak zoruma gidiyor. Çalışacak zaman kalmıyor ne yapabilirim, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası ben halledememiştim mezuna kalmıştım. Ama sen ne kadar azimlisin, uyku sorunların var mı bilemem. Benim erken saatlerde uykum geliyordu mesela. Çok takma kafana mezuna kalman belki daha iyi olur belki daha iyi puan alırsın.

Kanka bende gidiyorum staja staj yerim çok sıkıntılıydı hem çok uzaktı hem de erken başlayıp iş geç bitiyordu. Hocalarım ile konuştuk ortak karar aldık daha rahat bir yere aldırdım staj yerimi. Şimdi hem üniversiteye hazırlanıyorum hem de staja gidip geliyorum hocalarına bir danış istersen ilk başta olacağına inanmamıştım ama şimdi iyi gidiyorum denemekten zarar gelmez. İnan bana.

Neyin stajına gidiyosun lisede ya bırak stajı YKS'yi hallet önce.
Meslek lisesi stajına gidiyor hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı