Staj yapılan yerde tek çalışmak

EmirTaha

Hectopat
Staj yaptığım yer bir bilgisayarcı ilk hafta bir tane çalışan vardı o işten çıktı ondan sonraki hafta birisi daha geldi o da işten çıktı 2 haftadır tek başıma bütün bilgisayarları yapmaya çalışıyorum bütün bilgisayarcı benim yaptığım işe bakıyor bilmediğim bir şey gelince YouTube'dan bak yaparsın sen diyorlar. Tek başıma zorlanıyorum ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkıp başka yer bulabilirsiniz. Stajyerken iki şansınız var,

- Stajı bitirip CV'nize yazıp, hayatınıza bakmak.

-Staj yeriniz güzel, iletişiminiz iyi ve işinizi güzel yapıyorsanız staj bitiminde sigortalı bir iş gibi tercihinize bağlı devam edebilirsiniz.

Çalıştığınız yer umursamaz davranıyor gibi geldi. Size daha çok önem veren iş yerleri bakmanızı tercih ederim. Ben okulum sayesinde üst düzey bir yazılım şirketinde staj yaptım, uzaktan ve ofis olarak. Çok ilgili ve bilgili insanlardı. Maaşlarımız gününde yatar bize hediyeler verirlerdi ayrı tutmazlardı. Her vakit yeni bir şeyler öğrenmemiz için operator bizi sürekli darlardı, yaşımıza göre muamele asla yemedik. Üniversite bitiminde de birlikte çalışma sözü bile vermişlerdi.

Böyle bir şansa sahip olmadığınız için, şu anki yerinizden bir tık daha iyisini bulmaya çalışın. Ya da naylon staj yapın, dersinize çalışın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı