Staja gitme hevesim kalmadı

Ali Keffal

Hectopat
Lise son sınıf öğrencisiyim. Kurban Bayramı 9 gün olsaydı Haziran ayında staja gideceğim. 2 gün kalıyordu. Onda da rapor alacaktım, 9 gün olmayınca Haziran'da 5 gün gitmem gerek, devamsızlıgım 19 özürlü-3 özürsüz(yarım günler) şeklinde çalıştığım iş yerinde fazla iş vermeye başladılar, artık hevesimde kalmadı, 3 gün boyunca sabah 5 de kalkıp akşam 7 buçukta eve gelebiliyorum, sizin önerebileceğiniz bir çıkış yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Stajda boş oturmuyor musun zaten tek dert sabah erken kalkmak mı? Bir ömür erken kalkacaksın sonrasında alış bence

Stajda boş oturmuyor musun zaten tek dert sabah erken kalkmak mı? Bir ömür erken kalkacaksın sonrasında alış bence.

Boş oturuyorum diye yazdığımı göremedim, oraya sabah gidip akşama kadar dosyalama, oraya git şuraya git, bundan imza al şunu yap bunu yapla geçiyor,
Arkadaşım insan kaynaklarında yapıyor stajı bir 2 dosya gelirse geliyor adama onları da yaylana yaylana 1 saatte bitirip akşama kadar oturuyor boş boş, benim bütün gün iş yapmakla geçiyor, koli koli evraklar dizip dosyalıyorum, tam bitti diyorum yarın 2 koli evrak daha gelecek diyorlar, utanmadan da bu işler bugün bitsin diye de tembihliyorlar. benden önceki stajer, uyumuş, telefona bakmış, çogu gün rapor almış gitmemiş daha ondan kalan işleride ben yaptım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı