Staja yeni başlayacak kişi için tavsiyeler

Hangi bölüm için gidiyorsun?
Açık gözlü ol, senden küçük veya yaşıt çalışan varsa ezdirme kendini. Bu arada maaş beklentin olmasın ve ağır işlerin altına girme yoksa tüm sorumluluğu senden bilirler, bilmediğin bir iş verildiğinde bilmiyorum, yapamam de geç, bilmediğin halde yaparım dersen senin için hiç de iyi olmaz.

Dostum her bildiğin işe atlama ağırdan sat kendini yoksa bir ton iş verirler malum stajyersin onlar için bir ifade etmezsin çoğu iş yerinde tabiri caizse saf ayağına yatmak terimini birebir kullanabilirsin. Yüksek kademeli kişilerle bağını sağlam tutmaya bak. Sonuçta sen okulunu okudun ve işini oğrenmeye.
Gidiyorsun kendini kullandırtma. :)

Lise stajı mı ve hangi bölüm?
Nerede ve ne üzerine staj yapacaksın? Genelde stajyerlere çalışanlar kendilerine zor gelen evrak işlerini yaptırırlarda. :)
Hangi bölüm için gidiyorsun?
Açık gözlü ol, senden küçük veya yaşıt çalışan varsa ezdirme kendini. Bu arada maaş beklentin olmasın ve ağır işlerin altına girme yoksa tüm sorumluluğu senden bilirler, bilmediğin bir iş verildiğinde bilmiyorum, yapamam de geç, bilmediğin halde yaparım dersen senin için hiç de iyi olmaz.
Lise stajı.Elektronik bölümü.
Edit:Haftaya pazartesi kesin açılacak.Hayla tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı