Stajyer çalışma saatleri nedir?

• Konuyu başlatan SOLES
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 15.611
Kime sorsam net bir yanıt vermiyor. Seneye pazartesi-salı-çarşamba lise stajım var haftada 3 gün staj, 2 gün okul olacak şekilde. Özel hastanede staj yapacağım ve bölümüm bilişim. Günde net olarak kaç saat çalışacağım? Net bir aralık var mı yoksa ne kadar tutarlarsa mantığı ile mi?
Kardeşim staj saatlerini ordaki yetkili kişi belirleyecek. Sana tavsiyem bence arkadaşının olduğu bir staj yerine git ve zorlanmayacağın bir yere git. Yoksa kötü olur aynı sorunu ben yaşıyorum şuanda 🥲. Eğer tanıdığın felan varsa onun yerinde staj yap. Ben devlette staj görüyorum 8:30- 9:30 arasında geliyorum (çoğu zaman 9 pek birşey demiyorlar açıkcası) ve 5:20 de çıkıyorum. Ama ben kendi şefimden izin alıp iş güç bitince 4:00-4:30 arasıda çıkabiliyorum.

Stajyerlik süresince diğer personellerin yararlandığı imkanlardan (yemek, servis vb.) Sende yararlanmaktasın. Stajyerin çalışma saati diye bir tabir yok, staj yaptığı kurum/kuruluşta mesai saatleri hangi aralıktaysa bütün personeller gibi sende o saatler içinde çalışmak zorundasın. Üniversitelerin ders yükümlülüğüne göre bu durum değişkenlik gösterir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı