Stalker 2 110 GB Patch 1.1 güncellemesi yayınlandı

Unreal Engine 5'te o öyle işlemiyor hocam. UE5'te basit bir şeyi değiştirseniz bile o şeyin bağlı olduğu diğer şeylerin de baştan indirilmesi gerekli. Yani diyelim ki 10 MB'lik dosya güncellendi, bunun için 10GB'lik dosyayı baştan indirmeniz gerekiyor olabilir. Unreal Engine 5'te yapılan oyunlarda bu böyle.
Dosyaların sıkıştırılması, baştan indirilmesi vs. derken oyunun boyutu 150GB olarak kalmaya devam edebilir ya da en fazla 5-10GB'lik yer artışı olabilir.
Özür dilerim hocam, sistemin dediğiniz şekilde işlediğini bilmiyordum. Yani evet, zaten de dediğiniz gibi olmalı, yoksa benim lüzumsuz yere evham yaptığım şekilde olsa ve baştan indirme olmasa aşırı bir boyut artışı olacak. Neyse, vakit ayırıp cevaplamanız ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. :)

Oyunu bir süre oynamamak en iyisi gibi. Böyle bir sürü güncellemeye gelmeye devam edecektir.

Oyunun boyutu 2 tane RDR2 ediyor. Güncellemeyi indirebileyim diye RDR2'yi sildim PC'den.

Gölgelendirici yüklenmesinde sürekli sorun yaşıyorum. Ya çöküyor ya da donuyor. Oyunun güncelleme almamış hâli bende daha kararlı çalışıyordu. Kimse bu kadar kısa sürede toplamasını istemedi. Biraz daha zaman tanıyıp hatasız bir güncelleme gönderselerdi keşke.

Not: Ekran kartı sürücüsü güncel değil. Benle de alakalı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı