Discover Chornobyl Exclusion Zone full of dangerous enemies, deadly anomalies and powerful artifacts. Unveil epic story on your way to the Heart of Chornobyl. Make your choices wisely, as they will determine your fate in the end.
Ciddi misin ya ? Neredeyse 1 senedir ön sipariş vermeyi düşünüyorum çıkmayan oyuna da zam yapmazlar diye düşündüm. Bu haberi almaktan korkuyordum korktuğum başıma geldi. Zamanında almalıydım...
Ciddi misin ya? Neredeyse 1 senedir ön sipariş vermeyi düşünüyorum çıkmayan oyuna da zam yapmazlar diye düşündüm. Bu haberi almaktan korkuyordum korktuğum başıma geldi. Zamanında almalıydım...
Bu Epic Games'in huyundan iyice irite oldum Sniper Elite 5 içinde aynısını yaptı madem otomatik iade edeceksin neden satışta tutuyorsun. Bunların saçma sapan politikaları varken Epic bir adım ileri gidemez.
Bu Epic Games'in huyundan iyice irite oldum Sniper Elite 5 içinde aynısını yaptı madem otomatik iade edeceksin neden satışta tutuyorsun. Bunların saçma sapan politikaları varken Epic bir adım ileri gidemez.