Stalker 2 Epic Games'te zamlandı!

@Arkserhat, Epic Games korsandan farksızdır. Hikayeli oyunları Epic Games'ten satın almanın hiçbir mantığı yok hatta doğrudan hikayeli oyun satın almanın hiçbir mantığı yok. Oynayacağınız oyun Online ise bilemem, Epic o halde tercih edilebilir.

@Arkserhat, Epic Games korsandan farksızdır. Hikayeli oyunları Epic Games'ten satın almanın hiçbir mantığı yok hatta doğrudan hikayeli oyun satın almanın hiçbir mantığı yok. Oynayacağınız oyun Online ise bilemem, Epic o halde tercih edilebilir.

Online oyunlar için tercihim her zaman Steam hocam ha indie oyunlar için pek platform farkı yapmam nerede ucuzsa oradan alırım. :)

Epic Games korsandan farksızdır ne demek? Orijinal oyun almak için illaki Steam mı gerekiyor? Steam'dan alınca ne fark oluyor oyunda?

Epic tayfası gelecek diyorsunuz kendiniz Steam fanboyluğu yapıyorsunuz.

Yani ikisini de kullanmasam arada devasa bir fark var sanacağım.

@alasakarama, Steam fanboyluğu yapmıyorum ve Epic Games de korsandan farksızdır. Oyunları kütüphanede tutmaktan başka bir işe yaramıyor. Bunu her zaman söylüyorum. Hikayeli oyunları Steam'den de satın almıyorum, Epic Games'ten hiç satın almıyorum. Bir şekilde oynuyorum diyelim. Oynamak istediğim oyun Online oyun ise Steam ile Epic arasında fiyat karşılaştırması yapıp arasındaki fiyat farkı devasa ise Epic'ten tercih ediyorum mecburen. O da platformu sevdiğimden değil, mecburiyet.

@alasakarama, Steam fanboyluğu yapmıyorum ve Epic Games de korsandan farksızdır. Oyunları kütüphanede tutmaktan başka bir işe yaramıyor. Bunu her zaman söylüyorum. Hikayeli oyunları Steam'den de satın almıyorum, Epic Games'ten hiç satın almıyorum. Bir şekilde oynuyorum diyelim. Oynamak istediğim oyun Online oyun ise Steam ile Epic arasında fiyat karşılaştırması yapıp arasındaki fiyat farkı devasa ise Epic'ten tercih ediyorum mecburen. O da platformu sevdiğimden değil, mecburiyet.
Hocam, üstteki yaptığınız yoruma tarafsız bir şekilde bakın. Yazdığım yorumdaki tepkiyi sizde verirdiniz.

Yani iki platform da oyun oynamaya yarıyor. Ben rahat rahat orijinal bir şekilde oyunu indirip oynayabiliyorsam benim için sorun yoktur. Epic'te atölye vesaire yok ama bunun eksikliğini de çekmedim açıkçası. Önemli olan rahatça ve korsana bulaşmadan oyun indirmek.

Mesela Outlast Trials aldım dün, indirimde 180 TL'ye düşmüş. Steam'da en ucuz indirimli hali 381 TL. İki platformda da benzer şekilde oynayacağım oyunu zaten. Niye pahalısından alayım mesela? Veya Baldur's Gate Enhanced aldım geçen. Fiyatı en ucuz hali Steam'da 106 TL'ymiş. Bir de hep en ucuz halini söylüyorum dikkat edin, Epic'te de 10 TL civarıydı.

@alasakarama, tamam da işte oyun motoruyla geliştirilen bir Launcher'i olduğu için Launcher bir hayli eksik. Korsanı savunduğumdan değil de sonuçta oyunları indirerek de oynayabiliyorsunuz. Oyunu satın alınca da oyun tam anlamıyla size ait olmuş olmuyor, oyunların kullanım hakkını kiralamak için de o kadar para vermek istemem şahsen.

@alasakarama, tamam da işte oyun motoruyla geliştirilen bir Launcher'i olduğu için Launcher bir hayli eksik. Korsanı savunduğumdan değil de sonuçta oyunları indirerek de oynayabiliyorsunuz. Oyunu satın alınca da oyun tam anlamıyla size ait olmuş olmuyor, oyunların kullanım hakkını kiralamak için de o kadar para vermek istemem şahsen.
Siz de haklısınız ama korsanla eşdeğer tutmanız biraz fazla olmuş sanki.

@Loyalty571, fazla değil. Epic Games, Launcher eksikliğini bedava oyun dağıtarak kapatmaya çalıştı ancak işe yaramadı. Epic ilk çıkışını yaptığında Steam'i sollar dediler, sollayamadı. Tam tersine Steam'in pazar payı daha da büyüdü. Steam şu an bu haldeyse ve tüm pazarı tek başına yönetebiliyorsa Epic Games, EA, Ubisoft gibi adamakıllı iş yapamayan firmaların da payı var bunda. EA bile Steam'e rakip olamadı, Epic Games mi olacaktı?

@Loyalty571, fazla değil. Epic Games, Launcher eksikliğini bedava oyun dağıtarak kapatmaya çalıştı ancak işe yaramadı. Epic ilk çıkışını yaptığında Steam'i sollar dediler, sollayamadı. Tam tersine Steam'in pazar payı daha da büyüdü. Steam şu an bu haldeyse ve tüm pazarı tek başına yönetebiliyorsa Epic Games, EA, Ubisoft gibi adamakıllı iş yapamayan firmaların da payı var bunda. EA bile Steam'e rakip olamadı, Epic Games mi olacaktı?
Tamam bu konuda size hak veriyorum ama Epic Games'in eksiklerinin olması korsanla eşdeğer olduğu anlamına gelmiyor ki. Oyunun yapımcılarına para kazandırmayan her eylem korsandır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı