Stalker 2 Epic Games'te zamlandı!

Oyunu sipariş vermiştim, sonrasında iade edildi. Sonra tekrar almaktan vazgeçmiştim, çıktığında alırım demiştim fakat bir anlık gazla tekrar ön sipariş vermiştim. Allahtan tekrar almışım valla..

Zamsız fiyatı zaten çok uygundu. Özellikle son oyunlarda oluşan optimizasyon problemlerinden dolayı ön sipariş kolay kolay vermiyorum aynı zamanda Gamepasse geleceğini bildiğimden ona güvenerek almamıştım. Fakat 345 tl gamepasste olsa bile her türlü kütüphaneye eklenecek bir fiyattı.

Böyle olacağı belliydi. Millet bu fiyattan satın alacağına, gider Steam'den alır. Steam'den farkı kalmadı.

Steam'in satın aldığın ürünü senden izin almadan keyfine göre iade etme saçmalıkları olmadığı için dolara geçmeden hemen önce aldığım oyun hâla daha kütüphanemde duruyor. Epic'den alan tayfaya yazık oldu ama.

Steam'in satın aldığın ürünü senden izin almadan keyfine göre iade etme saçmalıkları olmadığı için dolara geçmeden hemen önce aldığım oyun hâla daha kütüphanemde duruyor. Epic'den alan tayfaya yazık oldu ama.

Steam'de o gibi durumlar olmaz hocam. :D
Şimdi de Steam'le aynı fiyat oldu.

@490836, öyle demeyin yav. Epic Games tayfası şimdi linçlemeye gelir :D Oyunu geri çekmemeleri gerekiyordu.

@Arkserhat, olmaz mı? :) Epic Games'i ne zaman eleştirsek bir şeyi hemen başımıza kalkmaya gelirler. Düşük fiyattan oyun satıyorlar, daha ne istiyorsunuz tarzında söylemleri vardı. Artık o da çürüdüğüne göre bu sefer ne bulacaklar bakalım? :)

@Arkserhat, olmaz mı? :) Epic Games'i ne zaman eleştirsek bir şeyi hemen başımıza kalkmaya gelirler. Düşük fiyattan oyun satıyorlar, daha ne istiyorsunuz tarzında söylemleri vardı. Artık o da çürüdüğüne göre bu sefer ne bulacaklar bakalım? :)

Açıkçası hocam ne kadar ucuz olursa olsun kendisi hala kötü yani ben biraz daha fazla olsun Steam olsun amacındayım. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı