Birkaç ay önce Epic Games'ten ön sipariş Stalker 2 almıştım. Gece iade edildi diye mail gelmiş. Bu neden olmuş olabilir?
"Bu konu hakkında sizi bilgilendirmek isterimki S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of Chornobyl oyununun iadesi otomatik olarak oluşturulan bir iadedir ve bunun nedeni oyun çıkış tarihinin ertelenmiş olmasıdır. Oyunun yeni çıkış tarihini Mağaza sayfamızdan kontrol edebilirsiniz ve oyunu tekrardan ön satın alabilirsiniz." şeklinde yazdı destek ekibi.
"Oyunun ertelenmiş ve yeni çıkış tarihi - 20/11/24" şeklinde de ekledi. Çok da bir şey kalmamış ertelense de neden böyle bir şey yaptılar anlamadım, gereksizdi.
Ben Steam'den almıştım duruyor halen.
"Bu konu hakkında sizi bilgilendirmek isterimki S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of Chornobyl oyununun iadesi otomatik olarak oluşturulan bir iadedir ve bunun nedeni oyun çıkış tarihinin ertelenmiş olmasıdır. Oyunun yeni çıkış tarihini Mağaza sayfamızdan kontrol edebilirsiniz ve oyunu tekrardan ön satın alabilirsiniz." şeklinde yazdı destek ekibi.
"Oyunun ertelenmiş ve yeni çıkış tarihi - 20/11/24" şeklinde de ekledi. Çok da bir şey kalmamış ertelense de neden böyle bir şey yaptılar anlamadım, gereksizdi.
Aynı durum zamanında 69 TL'ye System Shock Remake oyununu aldığım zaman olmuştu. Oyun sadece 1 ay ertelenmişti ve ertelendiği için kendi kendine iade olmuştu. Tabi oyun çoktan 400 TL'ye zamlanmıştı. Bu yüzden almamıştım oyunu bir daha.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.