Stalker 2 LowLevelFatalError hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

betabetas

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.

Bilgisayar özelliklerim:

• Colorful 4070 Ti
  • R7 5700x3D
  • 1 TB NVMe
  • 32 GB 3200 MHz (16x2)
  • 600W +80 Cooler Master
Yeni RAM ve işlemci aldım. Stalker 2 oyununda bu hatayı almaya başladım. Neredeyse tüm oyunlarda artık bu hatayı anlık olarak görüyorum ya da bu tarz bir hata alıyorum. Genel olarak Unreal Engine oyunlarında bu hatayı alıyorum sanırım. Örneğin, "Senua's Saga: Hellblade II". RAM ve işlemciyi 1 hafta aralıklarla taktım. Yeni RAM ile birlikte yaklaşık 1-2 gün temiz şekilde oynadım, ardından hatayı almaya başladım. Yaklaşık 5 gün sonra yeni bir işlemci taktım. Eski işlemci olarak R5 5600 kullanıyordum. Ekran kartına herhangi bir OC işlemi uygulamadım.

1. Oyun dosyaları bozuk değil, bazen düzeliyor oyunu oynayabiliyorum bazen oyunu yeni açtığımda 5 dakika sonra crash yiyorum.
  2. Ekran kartı ortalama 230-240 WATT değer çekiyor, bunu undervolt yaparak 180-200 civarına düşürdüm, yine aynı hata.
  3. Oyunu kaldırıp yeniden yükledim, nafile, yine hatama bir çözüm olmadı.
  4. NVIDIA sürücüsünü 566'ya düşürdüm, yine hatayı alıyorum. Yeni Update ile birlikte çözülür sandım, yine aynı hata.
  5. Oyunu oynarken değerlere baktığımda anlık bir yükselme veya düşme vs. söz konusu değil. Değerler stabilken anlık crash veriyor ve oyun kapanıyor.
  6. Windows için temiz kurulum yaptım ama bir şey değişmedi yine hatayı alıyorum.

Hata mesajı:
LowLevelFatalError [File:C:\STALKER2\s2editor\Engine\Source\Runtime\D3D12RHI\Private\D3D12Util.cpp] [Line: 880] CurrentQueue.Device->GetDevice()->GetDeviceRemovedReason() failed at D:\STALKER2\s2editor\Engine\Source\Runtime\D3D12RHI\Private\D3D12Submission.cpp:910 with error 887A0006
Stalker2_WIN64_SHIpping
Stalker2_WIN64_SHIpping
Stalker2_WIN64_SHIpping
Stalker2_WIN64_SHIpping
Stalker2_WIN64_SHIpping
Stalker2_WIN64_SHIpping
Stalker2_WIN64_SHIpping
Kernel32
Ntdll

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular