Arkadaşlar ne diyorsunuz? Ön sipariş vermeyi düşünüyorum ama ne kadar doğru bir karar olur bilemiyorum. İlaveten hiçbir Stalker oyununu oynamadım daha önce. Gene de kesin olarak oynamak istediğim bir oyun. Hazır 345 TL iken alınır mı sizce?
1K'yi net görür.Ondan emin olun.Arkadaşlar ne diyorsunuz? Ön sipariş vermeyi düşünüyorum ama ne kadar doğru bir karar olur bilemiyorum. İlaveten hiçbir stalker oyununu oynamadım daha önce. Gene de kesin olarak oynamak istediğim bir oyun. Hazır 345 TL iken alınır mı sizce?
Arkadaşlar ne diyorsunuz? Ön sipariş vermeyi düşünüyorum ama ne kadar doğru bir karar olur bilemiyorum. İlaveten hiçbir stalker oyununu oynamadım daha önce. Gene de kesin olarak oynamak istediğim bir oyun. Hazır 345 TL iken alınır mı sizce?
Net alınır. Büyük ihtimalle oyuna zam gelir.Hazır 345 TL iken alınır mı sizce?
Var lakin daha yeni PS 5 aldığım için Xbox konsolumu satmayı düşünüyorum. O yüzden Game Pass üyeliğimi de iptal ettim.Alınır. Ben Full sürümünün bile ön siparişimi verdim açıkçası. 345 lira para değil böyle bir oyun için.
Öte yandan Game Pass'e geleceğinden haberiniz var değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.