Stalker'ın hikayesi ne?

2022'de yeni bir oyunu çıkacakmış ve ben serinin diğer oyunlarını çok oynayamadım. Denemiştim ama çok karışık geldiği için bırakmıştım. Öyle rakibi olan metro serisi kadar derin bir hikayesi olduğunu sanmıyorum. Nükleer savaş sonrası dünya konseptini tema alıyor. Exodus'ta bulamadığımı bu yeni Stalker'da bulabilirim belki.

Buradan okuyabilirsin. İngilizcen yoksa çeviri yapabilirsin.

Çernobil Nükleer Santrali'nin dördüncü reaktörünün patlamasından sonra, santralin çevresinde oluşturulan karantina bölgesinde deneyler yapılmaya başlanır. Deneylerde yapılan bir hata, karantina bölgesinde çeşitli anomalileri ve "artifact"leri oluşturur. Buraya kısaca "Bölge" (The Zone) denir. Dünyanın çeşitli yerlerinden insanlar buraya akın eder. Oyunda, bu akın eden insanlardan biri kontrol edilmektedir.

Karakter, oyunun başında hafızasını kaybetmiş şekilde bulunur. Kolunda "S.T.A.L.K.E.R" dövmesi olduğu için kendisine Marked One (İşaretli) adı verilir. Oyundaki diğer karakterlerin yardımıyla, Marked One gerçekte kim olduğunu hatırlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı