Standoff'a para yatırılır mı?

40 liraya 100 Gold almayı düşünüyorum, sizce yatırılır mı?
eskiden fiyatlar bayağı ucuzdu. şu an ne kadar bilmiyorum fakat bence gerek yok. maç sonu düşen kutu, skin vs. ile katlayarak ilerlersin belki.

ek olarak söylediğim yöntem sayesinde oyunu hatrı sayılır bir süre oynayarak 100-150 goldluk gayet iyi skinlere sahip olmuştum.

arkadaşlar para yatırmanın genel olarak eksilerinden bahsetmişler, bence de haksız değiller. eninde sonunda oynamayı bırakacağın bir oyun. bu bir alışkanlık haline gelip paranızı sömürebilir. şu anda 40 lira düşük bir sayı gibi gözükse de sonuçta her şey küçük adımlarla başlar. o yüzden bilinçli olmaya dikkat et.

40 liraya 100 Gold almayı düşünüyorum, sizce yatırılır mı?

Ben bir kez bir kez bir oyuna para yatırdım o da Zula idi. Şu an pişmanım para büyük bir para değildi. Şöyle düşün elinde tutamayacağın bir şeye para veriyorsun diyelim buna tamamsın. Bir gün bırakacağın bir şeye yatırım yapıyorsun 40 lira için demiyorum o 40 lira ile başlar devam eder o yüzden yatırma diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa sistemi rezalet. Sırf para yükleyin diye hep kötüsünü veriyor 2 sene oynamışımdır kırmızıyı bırak pembe görmedim daha. Bence yatırmayın.

Seviyorsan neden olmasın.

Seviyorum fakat mobil oyun olduğu için pek mantıklı gelmiyor, CS falan olsa aldığın fiyata veya üstüne kolayca satabiliyorsun, fakat mobil oyunlarda genelde böyle değil. O yatırdığım 40 TL hesabı satarken çok daha az değer kazandıracak muhtemelen.

Eskiden fiyatlar bayağı ucuzdu. Şu an ne kadar bilmiyorum fakat bence gerek yok. Maç sonu düşen kutu, skin vs. ile katlayarak ilerlersin belki.

Ek olarak söylediğim yöntem sayesinde oyunu hatrı sayılır bir süre oynayarak 100-150 Gold'luk gayet iyi skinlere sahip olmuştum.

Hocam yaz ayından beri 2 hesap oynuyorum, şimdiye kadar toplam 40 Gold falan kazandım. İki hesapta toplam 130-140 saatim vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı