Diğer Stanley 0.59 L Trigger Action Termos Bardak, 700 TL

0,35L Trigger Action kullanıyorum, çok memnunum. Alıp pikniğe götürmekten ziyade tüm gün PC başında çalıştığım için çayın kahvenin 2 yudumunu sıcak içip geri kalan koca bardağı soğuk içmekten ve bardağa elim çarptı döküldü korkusundan bunaldığım için tercih ettim. Bu Trigger Action modeli tek elle tuşuna basılıp içilebildiği için özellikle bilgisayar başında iken elim çarptı klavyeye tablete döküldü derdi olmuyor. Eğer benim gibi daha çok PC başında kullanacaksanız 59'luğu çok büyük. 47'lik ve özellikle 35'lik olan bardak ölçülerinde ideal.

Son düzenleme:
Ürünü tavsiye eder misiniz?

Marka çok popüler, ürünleride kaliteli ama ürünün boyutu biraz uzunmuş. Ve kullanır mıyım emin değilim... Çay seven birisiyim işime yarar ama sürekli taşımaya üşenirim gibi hissediyorum.

Ürünü tavsiye eder misiniz?

Marka çok popüler, ürünleride kaliteli ama ürünün boyutu biraz uzunmuş. Ve kullanır mıyım emin değilim... Çay seven birisiyim işime yarar ama sürekli taşımaya üşenirim gibi hissediyorum.
Ben de aynı şekilde, 0.47'liğini 1 sene önce almıştım. Pek fazla çay kahve tüketen biri olmamama rağmen benim bile işime yarıyor. Ara sıra kahve yaptığım gibi özellikle yazın buzlu su açısından çok güzel oluyor. Almışken ömür boyu garantisi de olduğu için bir daha uzunca bir süre termos ihtiyacı duyacağımı sanmıyorum. Paraya sıkışık değilseniz tercih edebilirsiniz.

Ben de aynı şekilde, 0.47'liğini 1 sene önce almıştım. Pek fazla çay kahve tüketen biri olmamama rağmen benim bile işime yarıyor. Ara sıra kahve yaptığım gibi özellikle yazın buzlu su açısından çok güzel oluyor. Almışken ömür boyu garantisi de olduğu için bir daha uzunca bir süre termos ihtiyacı duyacağımı sanmıyorum. Paraya sıkışık değilseniz tercih edebilirsiniz.

Öyle tabii de işte 600TL cebe kalacak ya da termosa gidecek. :D

Bir de kullanmazsam diye içim rahat etmiyor. Genelde bu tarz şeyleri heveslik alıp kenarı atıyorum.

Ürünün laciver veya bakır renkleri için ne düşünüyorsunuz?

Yeşil'in indirimi bitmiş :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı