Düşünmekle olmuyor. Anakin yendi Dooku'yu zaten. Fiziki kondisyon olarak Anakin Çok daha üstündü zaten. Ek olarak biri seçilmiş kişiyken öbürü düşmüş bir Jedi.
Filmin Çizgi Romanında Palpatine, Dooku ya Anakine yenilmesini söylüyor hatta Obi Wan'ı öldürerek onu karanlık tarafa biraz daha yakınlaştırmayı planlıyorlar ancak Dooku o düelloda FP savaşamadığı için yeniliyor ve Palpatine'in ihanetine uğruyor.
Filmin Çizgi Romanında Palpatine, Dooku ya Anakine yenilmesini söylüyor hatta Obi WAN'ı öldürerek onu karanlık tarafa biraz daha yakınlaştırmayı planlıyorlar ancak Dooku o düelloda FP savaşamadığı için yeniliyor ve Palpatine'in ihanetine uğruyor.
Düşünmekle olmuyor. Anakin yendi Dooku'yu zaten. Fiziki kondisyon olarak Anakin Çok daha üstündü zaten. Ek olarak biri seçilmiş kişiyken öbürü düşmüş bir Jedi.
Mıdi-chlorion sayısının 20 binden fazla olması onu güçlü yapmaz ? Darth Vitiate'nin Midi-chlorion sayısı Anakinden daha az ancak Rots da ki Anakini rahatlıkla yenebilir.
Midi-Chlorion üstünlüğü sadece Force ile olan bağlantısını kuvvetlendiriyor onun içinde sağlam bir eğitim lazım ve ROTS da ki Anakin henüz o kadar bilge ve güçlü değildi ve hiçbir zamanda olamadı.