Star Wars Count Dooku vs Anakin Skywalker

Sizce hangi Star Wars karakteri daha güçlü?

• Count Dooku

Oy: 3 18,8%
  • Anakin Skywalker

Oy: 13 81,3%

• Oy verenlerin toplamı
    16
Count Dooku sadece Palpatine'in emrinde bir piyondur. Filmde Palpatine in bitir işini dediğinde ki yüz ifadesini asla unutamam. Sonuç olarak Dooku zaten Anakin'in rakibi olabilecek yeteneğe sahip değildir ve sonuçtada yenilmiştir.

Mıdi-chlorion sayısının 20 binden fazla olması onu güçlü yapmaz? Darth Vitiate'nin Midi-chlorion sayısı Anakinden daha az ancak Rots da ki Anakini rahatlıkla yenebilir.
Yapar. Güce duyarlı mikro organizmalardır. Güç de farklı bir gezegendeki bakire bir kadını hamile bırakmasından (Annesinin Anakin'e nasıl hamile kaldığı bununla ilgilidir.) Ölümü tam anlamıyla engellemesine kadar olanak tanır. Kısaca evet, güçlü yapar.

Ek olarak aynı yapımlarda yer almamış karekterleri kıyaslamak saçma. Bugün biri çıkıp gelmiş geçmiş en kudretli güç kullanıcısını bir Storm Trooper olarak işleyebilir yazdığı kitapta.

Midi-Chlorion üstünlüğü sadece Force ile olan bağlantısını kuvvetlendiriyor onun içinde sağlam bir eğitim lazım ve ROTS da ki Anakin henüz o kadar bilge ve güçlü değildi ve hiçbir zamanda olamadı.
Darth Vader Star Wars evrenindeki, Canon olan açık ara en kudretli güç kullanılarından biridir.

Eğer uzuvlarını kaybetmemiş olsa muhakkak tam potansiyeline ulaşacaktı da.

Count Dooku sadece Palpatine'in emrinde bir piyondur. Filmde Palpatine in bitir işini dediğinde ki yüz ifadesini asla unutamam. Sonuç olarak Dooku zaten Anakin'in rakibi olabilecek yeteneğe sahip değildir ve sonuçtada yenilmiştir.
Orda ki yüz ifadesinin nedeni Palpatine'in ona ihanet etmesi, değil mi? Dooku CW dizisinde ve Çizgi Romanlarında Anakin ve Obi Wan'ı birçok kez yendi ve Asajj Ventress gibi çoğu öğrencisi Anakin ve Obi Wanla aynı anda düello yapıp kazandı? Dooku'nun Windu'dan bile daha güçlü olduğuna dair Debate kanıtları var Dooku, Anakinden çok daha güçlü ve Tecrübeli biri.

Yapar. Güce duyarlı mikro organizmalardır. Güç de farklı bir gezegendeki bakire bir kadını hamile bırakmasından (Annesinin Anakin'e nasıl hamile kaldığı bununla ilgilidir.) Ölümü tam anlamıyla engellemesine kadar olanak tanır. Kısaca evet, güçlü yapar.

Ek olarak aynı yapımlarda yer almamış karekterleri kıyaslamak saçma. Bugün biri çıkıp gelmiş geçmiş en kudretli güç kullanıcısını bir Storm Trooper olarak işleyebilir yazdığı kitapta.

Darth Vader Star Wars evrenindeki, Canon olan açık ara en kudretli güç kullanılarından biridir.

Eğer uzuvlarını kaybetmemiş olsa muhakkak tam potansiyeline ulaşacaktı da.
Tamamda Anakin o midi-cholorionları kullanacak bir eğitime sahip değildi ki? mesela Darth Plagueis'in Mid sayısı Anakinden çok daha az ancak Midi-Cholorionları bükmede neredeyse tüm Star Wars karakterlerinden üstün sizin dediğinize göre Dath Plagueis hepsinden güçlü anlamına geliyyor ancak öyle değil.

Oradaki yüz ifadesinin nedeni Palpatine'in ona ihanet etmesi, değil mi? Dooku CW dizisinde ve Çizgi Romanlarında Anakin ve Obi WAN'ı birçok kez yendi ve Asajj Ventress gibi çoğu öğrencisi Anakin ve Obi WAN'la aynı anda düello yapıp kazandı? Dooku'nun Windu'dan bile daha güçlü olduğuna dair Debate kanıtları var Dooku, Anakinden çok daha güçlü ve Tecrübeli biri.

Çizgi romanlar hakkında açıklamayı yaptım. Anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Ek olarak Palpatin'in yüz ifadesinden bahsediyor. Dooku, Anakin'den güçlü olsa kazanırdı.

Tamamda Anakin o midi-cholorionları kullanacak bir eğitime sahip değildi ki? Mesela Darth Plagueis'in Mid sayısı Anakinden çok daha az ancak Midi-Cholorionları bükmede neredeyse tüm Star Wars karakterlerinden üstün sizin dediğinize göre Dath Plagueis hepsinden güçlü anlamına geliyor ancak öyle değil.

Midi-chlorian dediğimiz şeyler mikro organizmalar. Kanındaki alyuvarları kullanabiliyor musun eğitim alıp? Hayır. Ama miktarı ne kadar fazla ise o kadar uzun süre spor yapabiliyor, koşabiliyorsun.

Hiçbir Jedi, Sith Midi-chlorian nasıl kullanılır tarzında bir eğitim almıyor zaten.

Çizgi romanlar hakkında açıklamayı yaptım. Anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Ek olarak Palpatin'in yüz ifadesinden bahsediyor. Dooku, Anakin'den güçlü olsa kazanırdı.

Midi-chlorian dediğimiz şeyler mikro organizmalar. Kanındaki alyuvarları kullanabiliyor musun eğitim alıp? Hayır. Ama miktarı ne kadar fazla ise o kadar uzun süre spor yapabiliyor, koşabiliyorsun.

Hiçbir Jedi, Sith Midi-chlorian nasıl kullanılır tarzında bir eğitim almıyor zaten.
Kusura bakmayın hocam ancak anlamamakta ısrar eden sizsiniz o dediğim Çizgi Roman hem Canon hem Legends ve Dooku ya Palpatine tarafından yenilmesi söyleniyor oda tam gücü ile savaşmadığı için yeniliyor? sonrada Palpatine ona ihanet ediyor yani amaçları Anakini yenmek değil karanlık tarafa çekmek.

Force dediğimiz şeyle Midi-Cholorianlar ile bağlantı kurdukları için Force da ustalaşmaları lazım yoksa tam potansiyeline ulaşamazlar.

Force'da ustalaşmak için eğitim almaları lazım ayrıca.

Kusura bakmayın hocam ancak anlamamakta ısrar eden sizsiniz o dediğim Çizgi Roman hem Canon hem Legends ve Dooku ya Palpatine tarafından yenilmesi söyleniyor oda tam gücü ile savaşmadığı için yeniliyor? Sonra da Palpatine ona ihanet ediyor yani amaçları Anakini yenmek değil karanlık tarafa çekmek.
Hem Canon hem Legends nasıl oluyor 😀

Benim bahsettiğim 2 Tane ROTS çizgi romanı biri 2005 de çıkan ikincisi 2016 da ve ikisinde de aynı olaylar yaşanıyor.
Bahsettiğin sahnenin ekran görüntüsünü atarsan öyle bakalım.

Çizgi romana tekrardan baktım ama dövüş öncesinde Dooku'nun yenilmesi konusunda talimat aldığı herhangi bir sahne göremedim. İlerleyen kısımlarında flashback olarak gösterilen bir şey de yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı