Star Wars izlenmeden Obi-WAN Kenobi izlenir mi?

Star Wars izleyip izlemeniz halinde daha çok keyif alırsınız bence. Çünkü obi-WAN'ın ustası dahil bilgileri de Star Wars'ı izleyerek görebilirsiniz.
 
Bence izlenmez tam anlayabilceğinizi sanmıyorum. Jedilar kimdir?, imparatorluk cumhuriyet nedir? Darth Vader, Anakin skywalker kimdir? Bu soruların cevaplarını biliyorsanız az da olsa o zaman izleyebilirsiniz ama bilmiyorsanız bence anlamak çok zor olur diye tahmin ediyorum.
 
Bence izlenmez tam anlayabilceğinizi sanmıyorum. Jedi'lar kimdir? İmparatorluk cumhuriyet nedir? Darth Vader, anakin skywalker kimdir? Bu soruların cevaplarını biliyorsanız az da olsa o zaman izleyebilirsiniz ama bilmiyorsanız bence anlamak çok zor olur diye tahmin ediyorum.

Kesinlikle. Star Wars izleyip o şekilde ona başlarsanız her şeyi daha rahat anlarsınız ve daha keyifli bir şekilde izlersiniz.
 
Vallahi bende anlamadim 28 yasindayim ilk kez izliyorum 1'den başladım şu an 3 teyim bayağı guzel film umarim 4 de gecince sorun yasamam.
CGI konusunda büyük bir düşüş yaşıycaksınız buna hazırlıklı olun yeter (70 li yılların teknolojisi sonuçta) yoksa hikaye ve kalite olarak oldukça iyi.
 

Geri
Yukarı