Çözüldü Star Wars Jedi: Fallen Order İçin Game Pass Satın Al Diyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mesela Yani

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bundan 1 ay önce falan oynayabiliyordum ama şimdi oynayamıyorum. PC için Xbox Game Pass aldım 29.99 TL olandan ama Star Wars oyununu açınca EA'ye yönlendiriyor. Xbox ile bağlı olan hesabıma giriyorum oyun mevcut değil, satın alınız diyor. Xbox Game Pass'te de böyle bir işaret var ekran görüntüsündeki gibi kaldırıldı mı oyun, yoksa ne oldu? Her ay otomatik ödeme olduğu için kayıtlı karttan çekiyor 30 TL''yi Xbox. Problemin benden kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

Screenshot_1.png

Çözüm
Hocam aboneliği başka bir cihaza kurdunuz mu veya hesabı başka birisiyle paylaştınız mı?
Yok hocam hiçbir kimseyle paylaşmadım. Windows üzerinden kullandığım hesap. Dediğim gibi sanırım EA'den kaynaklı bir problem diğer oyunlarda da aynı hatayı veriyor.

Arkadaşlar tamamdır problemi çözdüm. Windows hesabından çıkıp tekrar girdim, EA'den ve Xbox'tan da çıkıp girdim düzeldi. Konu kapatılabilir.
EA Play'i açın, giriş yöntemi olarak Xbox hesabı seçin. Oradan oynamayı deneyin.
Hocam o şekilde giriş yaptım zaten ama maalesef yok yine. Diğer EA oyunlarına da baktım yine üzgün işareti var. Sanırım araları bozulmuş XBOX ve Ea'in

Mesela arkadaşlar diğer EA oyunlarına baktığımda da aynı hata.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 39
Hocam aboneliği başka bir cihaza kurdunuz mu veya hesabı başka birisiyle paylaştınız mı?
Yok hocam hiçbir kimseyle paylaşmadım. Windows üzerinden kullandığım hesap. Dediğim gibi sanırım EA'den kaynaklı bir problem diğer oyunlarda da aynı hatayı veriyor.

Arkadaşlar tamamdır problemi çözdüm. Windows hesabından çıkıp tekrar girdim, EA'den ve Xbox'tan da çıkıp girdim düzeldi. Konu kapatılabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı