hocam game pass xbox one da iyi de pc de steam den almayı tercih ediyorum ben 250 lira gibi bir bütçem var zaten indirimde witcher ile tomb raider a yeter bence
Star Wars: Jedi Fallen Order güzel bir oyun olsa da 16 saatlik bir oyun için 250₺ çok fazla. Cyberpunk 2077, Watch Dogs: Legion veya GTA V gibi onlarca saat oynayabildiğin oyuna 250₺ vermek mantıklı. Senin kararın, bence almak için kış indiirmlerini bekle. En az %60 indirime girer. Sonbaharda çıkan NFS: Heat bile 30€ şu anda.
Star Wars: Jedi Fallen Order güzel bir oyun olsa da 16 saatlik bir oyun için 250₺ çok fazla. Cyberpunk 2077, Watch Dogs: Legion veya GTA V gibi onlarca saat oynayabildiğin oyuna 250₺ vermek mantıklı. Senin kararın, bence almak için kış indiirmlerini bekle. En az %60 indirime girer. Sonbaharda çıkan NFS: Heat bile 30€ şu anda.
media markt da 189 tl olmuş oyun epicte de 60 tl kuponla 200 e düşüyor alınır mı sizce?
kutulu da cd key mi çıkıyor nasıl yükleniyor. optik okuyucu yok malum
Yüksek ihtimalle gelir ancak bana sorarsınız o kadar para verilmez. Şahsen oyunu çok beğendim ancak müthiş buzun bir oyun değil, 1 hafta içinde sindire sindire rahat bitirirsiniz. Çok uygun bir fiyata EA Access almanızı öneririm. hem Jedi Fallen Order'ı oynar, hem de o bitince başka oyunları deneyimleyebilirsiniz.