Star Wars Jedi Survivor düşük GPU kullanımı

İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR4
Ekran kartı
RX 600
Anakart
ASUS H410M
İşlemci
i3 10105F
GPU'yu bu kadar az kullanmasının nedenini çözemedim yer yer %10 kadar düşüyor FSR kapalıyken de aynı.

RX 600? RX 6600 mü? Oyunun optimizasyonu zaten sıkıntılı. Sisteminde sıkıntı yoktur bence.

Oyunda CPU optimizasyonu ile ilgili sıkıntılar var, ilk patch ile kısmen düzeltilmesine rağmen halen sıkıntılı. I3 10105F de RX 6600'ü besleme konusunda ucu ucuna yettiği için iyice kullanım düşüklüğü görmek mümkün. Ryzen 5 5600/12400F gibi işlemcilerle daha iyi sonuçlar alınabilirdi ancak tabiki bir oyun için CPU değişmeye gerek yok. İleriki gelen patchlerle birlikte oyun biraz daha toparlayacaktır diye ümit ediyorum.

Benim PC çöktü 3060 Ti ekran kartımı yakacak lanet oyun. 15.9GB RAM var RAM'i emdi yuttu. Oyunun kendisi nasıl 9GB yiyor anlamadım Low ile Ultra grafikleri aynı.
Son güncelleme ile biraz düzeldi gibi ama frs kalite veya performans acınca oyunu 9 fps kitliyor dengeli yapınca koboh dışında oyun ultura 60 fps çalışıyor ve garip olan şey fsr dengeli kapalı olsa da oyun aynı gözüküyor açık olsa da aynı gözüküyor böyle bir saçmalık ilk defa görüyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı