Star Wars Resistance izlemeye değer mi?

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 24H2 / Windows Server 2025 Datacenter (To Go) x64 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Disney+ Türkiye kütüphanesine Star Wars Resistance eklenmiş.

Peki Star Wars Resistance izlemeye değer mi?

@231561

Ben ilk bölümünü izlemeyi denedim ama katlanamadım. Daha çok çocuklara yönelik bir yapım, çocuklara yönelik derken de gerçekten çocuklara yönelik. Clone Wars ve Rebels gibi değil.

Dönem de ilgimi çekmeyince bıraktım izlemeyi.

Ben ilk bölümünü izlemeyi denedim ama katlanamadım. Daha çok çocuklara yönelik bir yapım, çocuklara yönelik derken de gerçekten çocuklara yönelik. Clone Wars ve Rebels gibi değil.

Dönem de ilgimi çekmeyince bıraktım izlemeyi.
O halde Resistance'ı pas geçiyorum. Zaten Sequel Trilogy döneminde geçiyormuş, o zaman gerek yok.

Dediğiniz gibi sanırım Resistance doğrudan çocuklar için yapılmış bir yapım. Rebels ve Clone Wars ise çocuk yapımı gibi görünen fakat ana Star Wars hikaye yolunda ciddi önem taşıyan, yani yetişkinlerin de izlemesi gereken yapımlar. Rebels ve Clone Wars'u çocuk yapımı gibi gösteren şey de animasyon türünde olmaları. Ancak Resistance dediğinize göre direkt olarak çocuk yapımı. Sequel Trilogy de zaten kötü olunca ve Resistance da Sequel Trilogy döneminde geçince pek izlemek için bir sebep kalmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı