qwebedo Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 252 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 V15.1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 12:32 #1 Merhaba hocalarım, yurttaki akıllı tahtanın Windows'u bozulmuştu. Ben de hocalara söyledim ve Arch Linux kurdum. Ancak maalesef Wi-Fi'ya erişimim yok, sadece telefonun internetini USB ile bağlayabiliyorum.
Merhaba hocalarım, yurttaki akıllı tahtanın Windows'u bozulmuştu. Ben de hocalara söyledim ve Arch Linux kurdum. Ancak maalesef Wi-Fi'ya erişimim yok, sadece telefonun internetini USB ile bağlayabiliyorum.
Çözüm qwebedo Bugün 14:05 The Shorekeeper dedi: Bash:Panoya kopyala lspci -k Bu komutun çıktısını kod bloğu içinde paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hocam systemctl enable NetworkManager yapınca düzeldi.
The Shorekeeper dedi: Bash:Panoya kopyala lspci -k Bu komutun çıktısını kod bloğu içinde paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hocam systemctl enable NetworkManager yapınca düzeldi.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.750 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 13:35 #2 Bash:Panoya kopyala lspci -k Bu komutun çıktısını kod bloğu içinde paylaşın. Artı 0 Eksi
KS KS qwebedo Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 252 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 V15.1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 14:05 #3 The Shorekeeper dedi: Bash:Panoya kopyala lspci -k Bu komutun çıktısını kod bloğu içinde paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hocam systemctl enable NetworkManager yapınca düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 14:12 Artı 0 Eksi Çözüm
The Shorekeeper dedi: Bash:Panoya kopyala lspci -k Bu komutun çıktısını kod bloğu içinde paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hocam systemctl enable NetworkManager yapınca düzeldi.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.750 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 17:32 #4 qwebedo dedi: Hocam systemctl enable NetworkManager yapınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Kurulum yaparken servisi etkin hâle getirmeyi unutmuşsunuz o zaman. Artı 0 Eksi
qwebedo dedi: Hocam systemctl enable NetworkManager yapınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Kurulum yaparken servisi etkin hâle getirmeyi unutmuşsunuz o zaman.