Neden Arch Linux Kullanıyorsunuz?

Pişman olmazsın :D
Bu arada bende Gentoo'ya alternatif bir dağıtım bulamıyorum açıkcası. Gentoo olmasa Arch kullanmak zorunda kalırdım sanırım. Bilmiyorum belki de FreeBSD kullanırdım. Arch'ı Gentoo ile kıyasladığım için biraz fazla yükleniyorum bazen, çok fazla alternatif göremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada bende Gentoo'ya alternatif bir dağıtım bulamıyorum açıkcası. Gentoo olmasa Arch kullanmak zorunda kalırdım sanırım. Bilmiyorum belki de FreeBSD kullanırdım. Arch'ı Gentoo ile kıyasladığım için biraz fazla yükleniyorum bazen, çok fazla alternatif göremiyorum.

BSD hiç denemedim. Arch dualboot sıkıntı çıkarmazsa denerim.

Çok güzel tavsiye ederim. Ama Arch gibi uğraştırır o da hazırlıklı ol. Ports arşivi çok güzel.

3 Kez 0'dan Arch kuran birisi olarak sorun olmaz. Gerçi o kurulumlardan biri doğru olmamışı ve 6 saat uğraştırmıştı. Ama Arch'ı hala seviyorum.

Çok güzel tavsiye ederim. Ama Arch gibi uğraştırır o da hazırlıklı ol. Ports arşivi çok güzel.

Arch'la bir olmuyormuş. O MBR kullanıyor ben GPT.
Şu an Arch Linux kurulumu yapıyorum kurulum için YouTube'dan video izliyorum hadi hayırlısı.

Dİkkatli ol bazı videolarda yanlış kurulum yapabililer ve sorun çıksa sor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı