Starbucks gerçekten mükemmel mi?

Eğer uzun süredir farklı ülkelerin iyi kavrulmuş çekirdiklerini içtiyseniz belki Starbucks kahveleri size acı ve yanık gelebilir. He yok ben zaten normalde kahveden çok anlamam içerim derseniz Starbucks bayağı iyi gelebilir. Fiyat olarak da bence 3.dalga kahvecilere göre Starbucks daha iyi.
 
Neredeyse bütün kahveleri (bence) mükemmel heleki işiniz bilgisayar üzerindeyse kahveyle işinizi yapmak için çok iyi ama açıkçası söyliyim kahveler ne yazıkki pahalı ve bazen 2 saat ve üstü vakit geçirdiğim olabiliyor para anlamında koyabiliyor.
 
Bayağı güzel. Şahsen soğuk içeceklerini özellikle beğeniyorum. @Iskenderun yazın keyfine göre Chai Tea Latte veya Java Chip Frappuccino denemeni özellikle tavsiye ederim. İlk deneyimin için frappucinoda yeni süt açmalarını ve mikserden iki kere geçirmelerini rica et. Bazen çikolatalar tam kırılmayıp kamışı tıkıyor.
 
Her şeyde olduğu gibi onda da kalitesiz malzeme kullanılıyor diğer ülkelere göre de ondan.

Hocam bu bilgiyi nereden aldınız? Yanlış ögrenmiş olabilirsiniz. Çünkü Starbucks dünya'nın her ülkesindeki Starbucks'larda aynı tadı yakalamak için tonajlı kahve kavuruyor ve dağıtıyor. Yani Türkiye'de sattıkları kahveyi kafalarına göre seçmiyorlar. Türkiye ile diğer ülkelerde menü farkı olabilir. Hatta gramaj farkı da olabilir ama kahveler tek bir merkezde seçilip dağıtılıyor.
 
Starbucks Reserve bayileri harikadır. Özel kahveler yapılıyor. Normal Starbucks'larda robusta kahve kullanılıyor. Maalesef kalitesiz kahvedir. Arabica tercih edilmiyor.

Mükemmel değil orta diyebiliriz ki mekânlar için ideal yani.
 

Geri
Yukarı