Starbucks'ta tecrübesiz barista alıyorlar mı?

kerem325

Hectopat
İyi günler, Starbucks'ta calismayi planliyorum. Acaba tecrubesiz, hiç bilmeyen birisini barista olarak aliyorlar mi? Eğitim veriyorlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben çalışmadım hocam maalesef. Bir şey diyemiyorum. Kapanışa kaldığınız zamanlar yorucu olabiliyor diye biliyorum ama.
Aynen öyle, kafeler, restorantlar, yeme-içme yerlerinde çalışırken açılış ya da kapanış her zaman 2 katı yorucu olur. Açılışta her şeyi siz yapmak zorunda kalırsınız; masaları düzenleme, yerleri temizleme, makineleri açma vs. Kapanışta ise temizlik ve yarının hazırlıkları zordur. Her işin kendine göre zorluğu vardır.

Aynen öyle, kafeler, restorantlar, yeme-içme yerlerinde çalışırken açılış ya da kapanış her zaman 2 katı yorucu olur. Açılışta her şeyi siz yapmak zorunda kalırsınız; masaları düzenleme, yerleri temizleme, makineleri açma vs. Kapanışta ise temizlik ve yarının hazırlıkları zordur. Her işin kendine göre zorluğu vardır.
Hocma şuan Mc Donald’sta çalışıyorum birçok kez açılış yaptım bizim işin zorluğu da belli dolayısıyla o konuyu çok kafama takmıyorum.

Hocma şuan Mc Donald’sta çalışıyorum birçok kez açılış yaptım bizim işin zorluğu da belli dolayısıyla o konuyu çok kafama takmıyorum.
Arabica bu konuda çok anlayışlı diye hatırlıyorum. Sıfırdan bir arkadaşım eğitim sürecine girmişti ve 1 ay sorunsuz çalışmıştı. Starbucks gibi uluslararası kurumsal şirketlerde ise tecrübeli adaylar bir adım önde olabilir gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı