Stardew Valley, 10.000 para ile ne yapılır?

xzantre

Zeptopat
Dostlar çiftliğim çok kötü geliştirmem lazım 10k param var ne yapayım bu parayla?

Hangi mevsimde olduğunuza göre değişir.
İlk olarak meşe ağacından akıtaç ile aldığınız.

Meşe reçinelerinden fıçı yapıp aldığınız meyveleri buna atın özellikle yıldız meyvesi.
İlkbahar: Karnabahar.
Yaz: Çölü açtıysanız yıldız meyvesi açmadıysanız yaban Mersin'i.
Sonbahar: Kızılcık.
Bunlardan bol bol kasılın desteklemek için balık tutabilirsiniz jojodan ürün almayın daha pahalı oluyor.

Son düzenleme:
Dostlar çiftliğim çok kötü geliştirmem lazım 10k param var ne yapayım bu parayla?
Meşe ağacı dikmeye başla. Akıtaç çok lazım olacak. Bana soracaksan eğer ben olsaydım kazmamı geliştirip fıskiyeye odaklanırdım.

Çanta geliştirmelerini açıp madenlere odaklanmanı öneririm. SS atarsan çok iyi olur daha iyi değerlendirebilirim.

Geliştirmeleri nasıl açacağım?

Meşe ağacı dikmeye başla. Akıtaç çok lazım olacak. Bana soracaksan eğer ben olsaydım kazmamı geliştirip fıskiyeye odaklanırdım.
Kazmayı nasıl geliştiriyoruz onu çözemedim

Eki Görüntüle 1988807

Bu arada doğum günlerine dikkat edin insanlar ile ilişkiniz arttığında işinize yaracak eşyalar verebiliyor.

Eki Görüntüle 1988807

Kazmayı nasıl geliştiriyoruz onu çözemedim.

Çantayı pierreden geliştiriceksin 10.000 Gold kazmayı sağ altta müzenin üstündeki clint adlı demirciden 5 bakır 2000 gold karşılığında . Eğer mod yüklersen bayağı kolaylaşıyor işin.

Kazmayı nasıl geliştiriyoruz onu çözemedim
Madenden bakır topla, bakırları ocakta kömür ile pişirip külçe elde et. 5 tane külçe olunca demirciye gidip 2000g ve 5 bakır külçesi verip bakır kazma yapabilirsin. Bu sayede demirleri kırabileceksin. Madende ilerleyince ocak tarifi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…