Güz mevsimindeyim.Hangi mevsimdesiniz.
Çanta geliştirmelerini açıp madenlere odaklanmanı öneririm. SS atarsan çok iyi olur daha iyi değerlendirebilirim.Dostlar çiftliğim çok kötü geliştirmem lazım 10k param var ne yapayım bu parayla?
Meşe ağacı dikmeye başla. Akıtaç çok lazım olacak. Bana soracaksan eğer ben olsaydım kazmamı geliştirip fıskiyeye odaklanırdım.Dostlar çiftliğim çok kötü geliştirmem lazım 10k param var ne yapayım bu parayla?
Çanta geliştirmelerini açıp madenlere odaklanmanı öneririm. SS atarsan çok iyi olur daha iyi değerlendirebilirim.
Kazmayı nasıl geliştiriyoruz onu çözemedimMeşe ağacı dikmeye başla. Akıtaç çok lazım olacak. Bana soracaksan eğer ben olsaydım kazmamı geliştirip fıskiyeye odaklanırdım.
Madenden bakır topla, bakırları ocakta kömür ile pişirip külçe elde et. 5 tane külçe olunca demirciye gidip 2000g ve 5 bakır külçesi verip bakır kazma yapabilirsin. Bu sayede demirleri kırabileceksin. Madende ilerleyince ocak tarifi gelir.Kazmayı nasıl geliştiriyoruz onu çözemedim
Tamamdır reis sağ olasın çantayımı geliştireyim yoksa kazmayı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.