Stardew Valley nedir?

Son zamanlarda gerek internette gerek Technopat'ta cok konusu acildigini gordum, nedir bu Stardew Valley?

İlk başlarda çok saran sonra 200-300 saat oynayınca indirdiğinizde mideniz bulanan bir oyun. Evet oyun çok güzel ama durum böyle. Ayrıca kayıt noktaları günden güne olduğu için herkes alışamaz. Artık her şey ezber olunca insanın oynayası kalmıyor. Arkadaşınız varsa başka tabii ki. Asıl soruya dönersek Stardew Valley size bir sürü şey yapma fırsatı veren bir çiftlik oyunu. Tarım hayvancılık madencilik balıkçılık ve diğer bir sürü şey yapabildiğiniz NPC'lerle konuşabildiğiniz ve hediyeler verip arkadaşlığı yükseltebildiğiniz hatta NPC'lerle evlenebildiğiniz bir oyun. İlk başlarda sarmayabilir ama bırakmadığınızda gerçekten eğlenmeye başlıyorsunuz. Ama bir kere bırakırsanız bile hevesiniz gidiyor.

1689400511787.png

Sıf şu mavi saçlı kız için bile oynanacak efsane oyun.

Çiftlik oyunu hocam yaklaşık 60 saate yakın soluksuz oynadım şu aralar arkadaşım olmadığı sürece girmiyorum.

Hocam şu robini kocasından ayıramıyor muyuz robinle evlenmek istiyorum evlenemiyorum ayırmanın bir yolu yok değil mi?

Arkadaşla oynanmaz kalıcı derler oyunun 2ci günü sıkıldım bırakıyorum der.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı