Merhaba. Çiftliğimi iyice büyüttüm hatta kümes yaptırıp civciv aldım. Ama hala otları tırpanla biçince saman gelmiyor. Samanım olmadığı için hayvanlarımı besleyemiyorum. Neden olduğu hakkında fikriniz var mı? Bu arada 27. gündeyim.
Merhaba. Çiftliğimi iyice büyüttüm hatta kümes yaptırıp civciv aldım. Ama hala otları tırpanla biçince saman gelmiyor. Samanım olmadığı için hayvanlarımı besleyemiyorum. Neden olduğu hakkında fikriniz var mı? Bu arada 27. gündeyim.
Silo yaptırman lazım.Merhaba. Çiftliğimi iyice büyüttüm hatta kümes yaptırıp civciv aldım. Ama hala otları tırpanla biçince saman gelmiyor. Samanım olmadığı için hayvanlarımı besleyemiyorum. Neden olduğu hakkında fikriniz var mı? Bu arada 27. gündeyim.
Hayır, yaptırmadım. Robin'den yaptırılabiliyor değil mi?Silo yaptırdınız mı?
Hocam marnie zırt pırt saman almaya gitmek istemiyorum zaten sırf saman için otları biçmemiştim.Otları kuruduktan sonra tırpanla biçmen gerek. Yaz mevsiminde olması lazım. Hayvan malzemesi satan NPC de de saman satılıyor.
Hayır, yaptırmadım. Robin'den yaptırılabiliyor değil mi?
Hayır, yaptırmadım. Robin'den yaptırılabiliyor değil mi?
Hayır hocam küçük bir ot topluluğu vardı (3-4 tane) sadece onları biçtim.Evet, robinden yaptırılıyor yaptırmadığınız için saman alamıyorsunuz umarım bütün çimenleri biçmediniz sonra 50 altına saman satın almayın da.
Hocam bende Marnie yüzünden acayip çıldırdım. Tavuk almaya gidiyorum marnie sürekli bir yerlere kaçmış oluyor. Sırf onun yüzünden birkaç gün kümes tavuksuz kaldıOtları tırpanla biçmen lazım. Onların depolanması için silo lazım. Robine git silo yaptır. Eğer kış mevsimindeysen ot olmayacağı için Marnie'ye gidip oradan alman lazım. Ama dükkan açıldığı gibi orada ol yoksa hemen kaçıyor bir yerlere gidiyor. Çok çıldırmışlığım var.
Hayır hocam küçük bir ot topluluğu vardı (3-4 tane) sadece onları biçtim.
Hocam bende marnie yüzünden acayip çıldırdım. Tavuk almaya gidiyorum marnie sürekli bir yerlere kaçmış oluyor. Sırf onun yüzünden birkaç gün kümes tavuksuz kaldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.