Starfield balonu patladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Alihüroğlu

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
8 yaşında, yönlendirmeye sonsuz açık Bethesda tapınıcısı fan boyların ve Bethesda tarafından fonlanan, kim para verirse onun düdüğü olan youtubcu tayfanın hayal dünyasında şişirip şişirip övmeye doyamadığı, yeni bir oyun sanılan Starfield isimli uzay soslu Fallout balonu patladı. Fallout'dan oynanış, mekanik, NPC, görev, loot, gezinti, keşif, diyalog olarak bir tek farkı yok. Fallout'u alıp haritasını uzay temasına çevirmişler vermişler. Sözüm Bethesda tapınıcısı fan boylara değil. Onlar sözden değil slogandan anlar zira. Starfield'in gerçek ismini açıklıyorum: Fallout New Space!

8 yaşında, yönlendirmeye sonsuz açık Bethesda tapınıcısı fan boyların ve Bethesda tarafından fonlanan, kim para verirse onun düdüğü olan youtubcu tayfanın hayal dünyasında şişirip şişirip övmeye doyamadığı, yeni bir oyun sanılan Starfield isimli uzay soslu Fallout balonu patladı. Fallout'dan oynanış, mekanik, NPC, görev, loot, gezinti, keşif, diyalog olarak bir tek farkı yok. Fallout'u alıp haritasını uzay temasına çevirmişler vermişler. Sözüm Bethesda tapınıcısı fan boylara değil. Onlar sözden değil slogandan anlar zira. Starfield'in gerçek ismini açıklıyorum: Fallout New Space!
Klasik bethesda yapabildiği en iyi şeyi yapmış içerisini içerikle sunmuş. Ama nedense oyun kasmasından oynayamıyorum kimse demedi mi optimize edelim bu oyunu azıcık diye.

8 yaşında, yönlendirmeye sonsuz açık Bethesda tapınıcısı fan boyların ve Bethesda tarafından fonlanan, kim para verirse onun düdüğü olan youtubcu tayfanın hayal dünyasında şişirip şişirip övmeye doyamadığı, yeni bir oyun sanılan Starfield isimli uzay soslu Fallout balonu patladı. Fallout'dan oynanış, mekanik, NPC, görev, loot, gezinti, keşif, diyalog olarak bir tek farkı yok. Fallout'u alıp haritasını uzay temasına çevirmişler vermişler. Sözüm Bethesda tapınıcısı fan boylara değil. Onlar sözden değil slogandan anlar zira. Starfield'in gerçek ismini açıklıyorum: Fallout New space!

Ortalama bir oyun hikayesi vasat görsellik 2010 yılından renk paletleri rezalet ama içerik sonsuz klasik Bethesda.

Klasik bethesda yapabildiği en iyi şeyi yapmış içerisini içerikle sunmuş. Ama nedense oyun kasmasından oynayamıyorum kimse demedi mi optimize edelim bu oyunu azıcık diye.
Şu dönemde güzel optimize edilmiş çıkan bir tane düzgün büyük oyun yok. Optimizasyonu bu aralar her firma batırıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı