Çözüldü Starfield FPS düşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kartellmeto

Hectopat
Yer
Istanbul - Newcastle Tyne
Daha fazla  
Merhaba, Starfield oynarken 50-60 arası FPS alıyorum fakat sürekli FPS düşüşü yaşıyorum. Aniden 5-10 FPS görüyorum oyun oynanmayacak halde... RX 6600 Ryzen 5500 için önerebileceğiniz herhangi bir ayar vs. varsa sevinirim, oyunu silmek istemiyorum.

Ultra ve Low fark etmiyor ne yaparsam yapayım FPS anlık düşüşler yaşıyor SSD'ye kurmayı deneyip dönüş yapacağım.

Hard disklerin işleme hızı çok düşük olduğundan dolayı oyundaki bazı yerleri işlemesi gecikebiliyor bu da oyunun aniden FPS düşürmesine yol açıyor fakat o kısmı yüklediğinde tekrar aldığın FPS'ye dönebiliyorsun

Hard disklerin işleme hızı çok düşük olduğundan dolayı oyundaki bazı yerleri işlemesi gecikebiliyor bu da oyunun aniden FPS düşürmesine yol açıyor fakat o kısmı yüklediğinde tekrar aldığın FPS'ye dönebiliyor
Benim sorunumu benden iyi açıklamışsınız teşekkürler :D

Merhaba, Starfield oynarken 50-60 arası FPS alıyorum fakat sürekli FPS düşüşü yaşıyorum. Aniden 5-10 FPS görüyorum oyun oynanmayacak halde... RX 6600 Ryzen 5500 için önerebileceğiniz herhangi bir ayar vs. varsa sevinirim, oyunu silmek istemiyorum.
i5 10400f
16GB ram
rx 6600
ve son olarak m2 SSD var.
Ortalama 15-20 FPS alıyorum. Low veya high ayarlar farketmiyor.

Xbox series s cihazımda akıyor oyun ama PC de sıkıntı. Türkçe mod için pc de oynamak istedim.

i5 10400f
16GB ram
rx 6600
ve son olarak m2 SSD var.
Ortalama 15-20 FPS alıyorum. Low veya high ayarlar farketmiyor.

Xbox series s cihazımda akıyor oyun ama PC de sıkıntı. Türkçe mod için pc de oynamak istedim.
Hocam ben şu an oyunu Türkçe altyazı ile sorunsuz oynuyorum. FPS değerleri ortalama 50.

Ultra ve Low fark etmiyor ne yaparsam yapayım FPS anlık düşüşler yaşıyor SSD'ye kurmayı deneyip dönüş yapacağım.

Denediniz mi bende de 2 FPS'ye düşüyor ekran kartı kullanımı %80 90 lardan 0 a düşüyor fanlarıda duruyor 5 10 dk düzelmiyor, düzeldikten sonra 10 dk geçiyor yine yavaşlıyor. Benim sistem i7 7700K Dual 32 GB DDR4 RAM RX 6700 XT ekran kartı 1tb ssd Ultra Low fark etmiyor normalde ultrada bile monitor hız sınırında 60 FPS gösteriyor. bu oyun için eski ssd den hem oyunu hem win11i sildim yeni aldığım daha hızlı ssd ye win11 ve bu oyunu baştan kurdum yedek saveleri atınca son savede atlatmaya kaldığı yerden devam ediyor. yeni oyun başlattığımda bu sorun yok. bu sorun ana görevden 1 kaldıktan ve 100 leveli geçtikten sonra yaşanmaya başladı şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yoktu. Çözümleyebildiyseniz buradan açıklar mısınız?

Son düzenleme:
sorun bende de var konuşma sesleri falan hep drop yiyor her saldırı yapacağım da beter oluyor oyun

Sorun bende de var konuşma sesleri falan hep drop yiyor her saldırı yapacağım da beter oluyor oyun.

Arkadaşlar sorunun çözümünü buldum Xbox Game Pass bunu HDD'ye kurmuş fark etmemişim SSD'ye kurunca cillop gibi oldu çözdüğüm için 2 kere yazıyorum teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı