Starfield gösterildiği gibi değil

Haklısınız ama yılların şirketi Bethesda, şu anda da Microsoft'un altında. Ön siparişlere güvenmiyor olmasalar koskoca şirket oyunu kontrol etmez mi hiç?
Koskoca Bethesda dediğimiz şirketin neredeyse her oyunu sorunlu.

Benim gibi düşünen 1 kişi daha, Reddit'e baktığınızda ise düşük IQ fanboylar oyunun aynen yukarıdaki gibi olan eleştirileri altında şirket hissedarı gibi şu oyunu savunuyorlar. Yükleme ekranı similasyonu gibi bir oyun çıkardılar ama sanki her şey mükemmelmiş gibi millet övüp duruyor.

Bir resim vardı unuttum aynen şu şekildeydi :
- karakter animasyonları kötü
- bethesda oyunu bu normal
Böyle böyle gidiyordu nobk'ın videosundaydı bethesda fanları çok fena

Hocam iç sesim misinizin?

Imdb'ye inceleme yazıyorum sabahtan beri onaylayamadılar arkadaş böyle mi yaparak oyunu kurtaracaksınız. Metaciritic'te de inceleme açılınca muhtemelen silecekler sürekli olumsuz incelemeleri bu kadar rezillik görmedim.

Bence bu oyunda Cyberpunk gibi sonradan toparlar ama hype çoktan bittiğinden bir işe yaramayacak.

Grafikler açısından şikayetim yok fakat arayüz, optimizasyon ve yükleme ekranları konusunda katılıyorum.

Yahu 5 yıl 5400 RPM HDD kullandıktan sonra NVMe SSD almışım. Ufak bir alana girerken bile yükleme ekranı veriyor. Şaka gibi.

Medium ve Ultra grafikler aynı FPS veriyor.

Özellikle haritada gezegen seçmekte zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…