Starfield gösterildiği gibi değil

Hocam zaten uzay simülasyonu değil ki bu. Gösterilen de o değil. Oyunun asıl amacı uzayda gemi uçurup gezmek değil zaten. Hızlı seyahatin sebebi ise 1000 gezegen falan olması. O kadar gezegeni bir bir gezmek sağlıklı olmaz. Gezegenlerde de gezebiliyor olmanız lazım. Bir gezegenin herhangi bir kara parçasına inebiliyorsunuz. Yükleme ekranının çokluğu ise Skyrim'in oyun motorunu kullanmalarından kaynaklanıyor. Bu elbette bir hata.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsen şunu ekleyebilirlerdi. İstersen hızlı seyahat istersen gemi sürerek oraya gitmek. Gemi sürerek gezegene girip iniş yapmayı çok isterdim. Tabii ki oyunu bunun için kötülemiyorum benim tek derdim optimizasyon

Hocam o bahsettiğiniz olay çok büyük bir şey. Oyuna ayrı bir olay daha katmak. Tek oyunda iki farklı tür.

Optimizasyon ayrı tabii.

Hocam o bahsettiğiniz olay çok büyük bir şey. Oyuna ayrı bir olay daha katmak. Tek oyunda iki farklı tür.

Optimizasyon ayrı tabii.
Büyük değil hocam hele büyük bir firma için hiçbir şey bu dediğim olay. En basit örneği no man sky bu firma yapıyorda koskoca(!) firmamı yapamıyor. Nasıl olsa modcular bunuda ekler diyip bu kısmıda es geçmişlerdir.

Dostum No Mans Sky ile bu oyunu karşılaştırmak haksızlık. Sizin istediğiniz şeyi sonsuz serbestlik. Bir gezegende gezmek istiyorsunuz, evet ama düşünün. 10. saattesiniz ve hala boş bir gezegende kilometreler gidip madenler, yeni bitkiler bulmak mı tatmin edecek. Bunu istiyorsanız zaten No Mans Sky var. Gezegenler arası uçmak evet ilk bakışta çok iyi ama bunu genel oyun süresine vurduğunuz zaman siz oyunda toplam bunu 5 6 defa yapıp sadece fastravel kullanacaksınız. Bu oyun evet bir keşif oyunu ama kesfederken de görevlerini yap oyunu. No Mans Sky ile ayrıldıkları nokta burası. Biri tamamen özgürlük verirken diğeri ise evet bir özgürlük var ama özgürken görevleri al, duy, yap ve bunu yaparken keşfet. Siz eğer bu oyundan en başından No Mans Sky bekliyorduysanız biraz hayal kırıklığına uğrarsınız. Zamanında fragmanda da bunları gösterdiler. Kimse gezegenler arası uçuş yaptırmadı. Evet çok daha iyisi olup sunum kalitesi daha iyi olabilirdi ama emin olun siz 20. saate geldiğinizde No Mans Sky benzeri istediğiniz oyun sizi bunaltacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…