Starfield gösterildiği gibi değil

Umarım Bethesda güzel bir batış yaşar bu oyundan sonra.

Katılıyorum dediklerine benim gözümde vaat ettiklerini karşıladılar ama uzaya biraz daha önem vermelerini isterdim bakalım modcular ne yapacak.

Performans konusunda çok rahatım şahsen dlss3 açtığımda oyun hayvan gibi iyi çalışıyor. 2k high ayarlarda fsr %75 80-100 FPS alıyorum.

Optimizasyon sorunlarına yüzsüz gibi 'bizde sıkıntı yok, PC güçlendirin. Bizim oyunumuz çok modern' demeleri falan çok sinirlenmiştim. Ortaya yalan ve buglarla dolu saçma bir iş çıktı. Herkes'de övmeye devam ediyor. Firmaların bu saçma işlerini yücelten basın ve oyuncular olursa, kimse üzerine düşünülmüş, adam gibi bir oyun yapmaz.

Büyük ihtimalle öyle yapmak istemişler ama bir binaya bile girerken yükleme yapması gereken oyun motoru buna izin vermemiş. Umarım sonraki elders scrolls oyununa değiştirmiş olurlar oyun motorunu.

Büyük ihtimalle öyle yapmak istemişler ama bir binaya bile girerken yükleme yapması gereken oyun motoru buna izin vermemiş. Umarım sonraki elders scrolls oyununa değiştirmiş olurlar oyun motorunu.
Oyun motoru hakkında hiçbir fikrin yokken yorum yapma Rockstar'dan tut birçok oyun şirketi aynı motoru kullanıyor sürekli geliştiriyor, oyun motoru değiştirmek demek bütün ekibi de değiştirmek demek ayrıca UE ile yapılan oyunların ne kadar vasat olduğunu da biliyoruz (Jedi Survivor). Yapmaları gereken daha optimize yapmak ileriki zamanlarda toparlar birçok oyunda olduğu gibi.
Yükleme ekranları bı açıdan mantıklı yoksa bu oyuna VRam yetmezdi örnek Hogwarts.

Son düzenleme:
? Aynı motorumu kullanıyorlar yükleme ekranları mantıklı mı anlıyorum hocam "bethesda oyunu ya normal"

Farklı farklı oyun motorlarını aynı kefeye koymak gerçekten çok mantıklı. Şahsen oyun motorundan anlamam, ama Bethesda oyunlarının kronik sorunu herkesin malumuyken senin motoru güncellemeleri gerektiği fikrini öne sürmen gerçekten yenilikçi bir bakış açısı, bence Bethesda'ya iş başvurusu yapmalısın senin gibi oyun motorları hakkında derin bilgilere sahip bir insanı her yerde bulamazlar.

Son düzenleme:
Yıllarca Skyrim ve özellikle Fallout 4'ü ayıla bayıla modlayarak oynamış birisiyim. 1300 TL verip ön siparişten en üst sürümünü aldım. Ancak arkadaş, NPC'lerin mimiklerinden tut tiplerine kadar Fallout 4'ten bir adım ileriye gidemez mi? Hatta zeka olarak Fallout 4 NPC'leri bayağı zeki kalıyor Starfield'dakilere göre. Modculara bu kadar güvenip oyun çıkartamazsın artık. Optimizasyon sorunu var mı bilmiyorum RX 7900 ile oynadığımdan sanırım ona bir şey diyemeyeceğim. Ayrıca grafiksel olarak da çok berbat buldum oyunu yıl 2023, yakışmamış be Bethesda. Oynama sürem 2 saati biraz geçmiş endişelendim iade edemeyeceğim diye de neyse ki Steam mağdur etmedi. Bu oyun çok yakın bir gelecekte %30-50 arası indirimi alır modlarda o sırada ansiklopedik seviyede çeşitlenir, o zaman tekrar almayı düşünebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…