Starfield gösterildiği gibi değil

Haklısın dostum balon gibi sişirilmiş bir oyun

1-abartı. Gayet güzel.

2-oyunu takip etmediğin çok belli. Bu dediklerin önceden olmayacağını söylediler ve siz bunları bekliyorduk diyorsunuz. Bu gezegenlere girip çıkma manuel olmayacağını söylediler. Uzay simülasyonu olmayacağını söylediler. Yıldızlarası bir RPG oyunu olduğunu söylediler. Uzayda geçen Skyrim derken uzayda fus ro dah yapıp gemi sürmeyi mi bekliyordunuz yoksa bizim gibi uzayda RPG mi bekliyordunuz?

3 ve 4- haklısın fakat modlarla daha optimize oluyor. DLSS modu kurdum ultrada yağ gibi akıyor 3060 Ti ile.

5- bana hiç öyle hissettirmiyor. Eskiden böyle bir oyun mu varmış ki hissettiriyordu?

6-abarttın iyice.

7-hikayeyi oynadığına emin misin? Yukarıdaki gördüğüm en saçma madde bu herhalde. Daha starborn oluyorsun ve bir takım güçler ve güzel hikayeye devam ediyorsun. Spoiler vermek istemiyorum ana hikayesi çok keyifli, yan hikayeler ayrı bir keyifli. Oyunda hikayeden bol ne var. Bethesdanın en iyi ve en övülecek yaptığı şey bu

8- oyun motoru ile alakakı durum. Beklenen bir şeydi bu da.

9- ben pek dert etmiyorum bunu. Skyrim'deki gibi hiç olmamasından iyi.

10-Full ayar ultrada oynadığımdan grafik ayarlarından sıkıntı görmedim.

Hocam Starfield bir uzay oyunu. Tanıtımı doğrultusunda uzay görselleri olan Skyrim olmaması gerekiyordu. Bu oyun yapımcılara göre uzay temalı bir RPG ve içerik olarak gezegenlere gidebildiğin, uzay gemisiyle savaşabildiğin bir oyun. Elbette ki bu içerikler varken ve oyuna uzay oyunu, uzay temalı RPG oyun diyorlar iken uzay gemin ile gezegenlere manuel iniş kalkış yapabileceğin, uzayda gezebileceğin içerikler olması gerekiyor. Meteor yağmurlarına denk geleceğin, meteorlarda madencilik yapabileceğin içerikler olması gerekiyor. Gittiğin gezegenlerde görünmez duvar olmaması gerekiyor. En önemlisi gerçek bir açık dünya olup yükleme ekranlarının olmaması gerekiyor. Starfield bir uzay oyunu ve buna göre içeriğin tam olması gerekiyor. Bunlar yoksa çöp bir uzay temalı oyundur. Bunları eklemen oyunu simülasyon yapmaz, uzay temalı oyun yapar.

Oyun şu anda tam olarak uzay görselleri eklenmiş Skyrim ve Witcher. Skyrim'e gidip Starfield modu yapılsa tek eksiği uzay gemisi olur.

Madem böyle çıkacaktı oyun, yapımcılar baştan oyunu tanıtırken uzay temalı, uzay oyunu demek yerine RPG FPS deselerdi oyuna, oyuna uzay oyununu andıracak bir isim koymasalardı. Uzayda geçmesi, gemi savaşları ekstra olmuş olurdu. Sonuçta oyunların geçtiği yerler oyun türünü belirlemiyor. Prey'de uzayda geçiyor ancak Uzay oyunu değil. Böylece kimse sesini çıkarmazdı. Sence bu oyun şu anki hali ile uzay temalı oyuna göre çöp değil mi?

En son bir tane marvel filmine bu kadar hype olmuştum, şimdi de bu oyun oldu. Yıl 2023 bu kadar mı kötü grafikler olur. Oyunun yapay zekasını bilmiyorum, iyiyse grafikleri tolere edebilir benim için. Sırf ekibin boş konuşmaları yüzünden indirmedim game passtan.

Fallout 4 ne hikmetse detaylar olarak uzay temalı Cyberpunk vakasına göre daha iyi gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neredeyse herkes farkına varmış artık, maalesef hala daha oyunu öven kişiler var forumda.

BG 3 kaç senedir erken erişimdeydi zaten, insanlar neye sahip olacaklarını az çok biliyorlardı. Ön siparişle alakası yok demek çok yanlış. Oyunların bu kadar kötü çıkabilmesinin en büyük suçlusu sanki bitecekmiş gibi ön sipatiş veren, hakkettikleri sıfatı burada kullanamıyorum, kişilerdir.

Doğru dediniz hocam. Adamlar grafikleri çok da kötü değil diyorlar şaka gibi.
"Bethesda oyunu bu kadar olur neyse ben bir videosunu izleyeyim." şeklinde insanların yorumları gerçekten beni şaşırtıyor. Geforce Now'da 2080 Tİ ile Cloud Gaming yapan insanın bile oyunu kasma sorunu yaşıyorsa artık pek bir cevap kalmıyor yine belli ki Todd batırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…