Starfield İçin Resmi DLSS Desteği Geliyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Starfield DLSS Desteği

Bethesda’nın en büyük lansmanı haline gelen Starfield için yıllarca sürecek güncellemeler planlandığı paylaşıldı. Bu güncellemeler arasında Starfield için NVIDIA DLSS desteğinden de bahsedildiğinin altını çizelim. Bethesda blog yazısında oyunda nelerin geliştirilmesinin veya eklenmesinin istendiğiyle ilgili tüm geri bildirimlerin okunduğunu ifade ediliyor. Şirket, örneğin şehir haritalarının mevcut olması gibi bazı popüler hayran isteklerinin hemen karşılanmayacak olsa […]

Devamı: Starfield İçin Resmi DLSS Desteği Geliyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Eki Görüntüle 1943207
Bethesda'nın en büyük lansmanı haline gelen Starfield için yıllarca sürecek güncellemeler planlandığı paylaşıldı. Bu güncellemeler arasında Starfield için NVIDIA DLSS desteğinden de bahsedildiğinin altını çizelim. Bethesda blog yazısında oyunda nelerin geliştirilmesinin veya eklenmesinin istendiğiyle ilgili tüm geri bildirimlerin okunduğunu ifade ediliyor. Şirket, örneğin şehir haritalarının mevcut olması gibi bazı popüler hayran isteklerinin hemen karşılanmayacak olsa […]

Kaynak Technopat

Sonunda... Anlamadığım bir şekilde son günlerde yüklediğim DLSS modu oyunu çökertip duruyor. Resmi destek gelmesi güzel oldu.

Eki Görüntüle 1943207
Bethesda'nın en büyük lansmanı haline gelen Starfield için yıllarca sürecek güncellemeler planlandığı paylaşıldı. Bu güncellemeler arasında Starfield için NVIDIA DLSS desteğinden de bahsedildiğinin altını çizelim. Bethesda blog yazısında oyunda nelerin geliştirilmesinin veya eklenmesinin istendiğiyle ilgili tüm geri bildirimlerin okunduğunu ifade ediliyor. Şirket, örneğin şehir haritalarının mevcut olması gibi bazı popüler hayran isteklerinin hemen karşılanmayacak olsa […]

Kaynak Technopat

Ben 3070'li laptopumla midem bulanarak oynamaktansa bırakmaya karar verdim Allah'tan Game Pass diye bir nimet var yoksa bu oyuna 900TL verene Allah yardım etsin.

Düşündüğümden hızlı geldi.

Ben 3070'li laptopumla midem bulanarak oynamaktansa bırakmaya karar verdim Allah'tan Game Pass diye bir nimet var yoksa bu oyuna 900TL verene Allah yardım etsin.
3060ti var, 2k çözünürlükte DLSS ve %60 res scale ile tertemiz oynuyorum min 50 FPS ile. O da işlemciden dolayı, New Atlantis'te 50-55 arası verebiliyor. İşlemci önemli bu oyunda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı