@bilmemem
Hocam size bir lafım yok, konu sahibi demiş zaten para almışlar diye. Size bir şey demedim zaten. Bunu başka bir konuda da söyleyecektim; konu kilitlendi moderatörler tarafından burada söyleyeyim. Skyrim'den beri kullandıkları motoru ısıtıp böyle iddialı bir oyunda kullandıkları için teknik tarafın altından kalkamadılar. Oyun 60 FPS'in üzerine çıkmıyor cap varmış gibi. Halbuki yok cap falan, ne optimizasyon iyi ayarlanmış ne de oyun tam olarak New-gen çıkabilmiş.
Enis Kirazoğlu örneğinden gideyim, adam videosunda diyor zaten; teknik tarafta oyun kendini zorlamamış diye. Bazı dümbelekler aynen bunu diyor, ama bunu diyen adama satılmış diyor sırf hikayeyi beğendi diye. O yüzden diyorum zevkler tar-Ti-şıl-maz.
Enis Kirazoğlu kendi yorumunu yapıyor ona satılmış kimse diyemez fakat Starfield'ın bu kadar iyi puan alıp da sevilmemesi değişik.
Vuurş hissiyatı göreceli bir kavram.
Aslında vuruş hissiyatı diye bir şey yok yurt dışındaki incelemeleri izlerseniz hiçbir oyunda vuruş hissiyatını değerlendirmezler. Tabii oyunda vurunca vurduğumuzu hisetmeliyiz. Ama bu Starfield'in eksilerinden biri. Benim önerim ışın atan silahları kullanın onların vuruş hissiyatı daha güzel.
Oyunu bitirmeye çalışacağım, belki fikrim değişir ama oyun başından beri pek bana hitap etmiyordu.