Starfield kadar "abartılmış" bir oyun yok

Vuruş hissi diğer Bethesda oyunlarına göre kat ve kat yüksek. Skyrim'de düşmanlar tepki vermiyordu be. Onu eleştirmiyorsunuz bunu eleştiriyorsunuz? Skyrim 2011 oyunu abi diyeceksiniz 2011 standartı için de tekniksel açıdan bir facia Skyrim. Ama seveni çok seviyor. Oynanış zaten iyi Starfield oyununda. Sizin oyunu gömerken tek argümanınız teknik taraf üzgünüm. Hikayesi kötü, oynanışı kötü diye hiçbir eleştiri göremedim ben bu konuda. Yalnızca teknik taraf üzerinden yürümüşsünüz. 1 kriter kötü diye oyunu çöpe atmanız çok saçma bence.

İşte sorun ilk cümlede yazdığın şey. Bethesda kendisini geçmeye çalışıyor. 2011 yılında Skyrim teknik olarak kötü bir oyundu fakat o zaman kaç tane teknik şaheser görmüştü insanlar?

Bu oyunu hala savunanlar niye savunuyor anlamıyorum. Gerçekten bu oyunu sadece yan görev çeşitliliği fazla ve yan görevleri ortalamanın biraz üstünde olduğu için mi savunuyorsunuz? Ki yan görevleri de o kadar iyi değil. Optimizasyon desen berbat, grafikler desen bu sistem gereksinimlerine göre patates denecek seviyede. Vuruş hissi zaten yok gibi bir şey. Oyundan tek beklentimiz vuruş hissi ortalama, grafikleri ortalama optimizasyonu iyi olsun ve yan görev çeşitliliği ve açık dünyası üst düzey olsundu, ve bunların hepsinin dönemine göre böyle olmadığı bir oyuna oyun demem ben. Bir oyun eğer 2023 yılında çıkıyorsa oyunun en azından çoğu yanının kötü olmaması lazım. İyi bile demiyorum en azından eh işte diyeceğimiz seviyede olması lazım. Oyun kısaca verdiği sözleri tutamadı...

İşte sorun ilk cümlede yazdığın şey. Bethesda kendisini geçmeye çalışıyor. 2011 yılında Skyrim teknik olarak kötü bir oyundu fakat o zaman kaç tane teknik şaheser görmüştü insanlar?

Artı olarak Bethesda'nın yaptığı oyunlar devasa. Bir oyunda ne kadar etkileşim varsa grafik o kadar kötü olur. Mesela the order oyunu 2023 yılı için bile çok çok iyi gözüküyor 2013 oyunu ama etkileşim 0 yok.

Artı olarak Bethesda'nın yaptığı oyunlar devasa. Bir oyunda ne kadar etkileşim varsa grafik o kadar kötü olur. Mesela the order oyunu 2023 yılı için bile çok çok iyi gözüküyor 2013 oyunu ama etkileşim 0 yok.

Allah'ım bu oyunu RDR2 örnekleriyle daha da batıracağım. RDR2 de devasa ama grafikleri...

Tamam o zaman RDR2'yi bitirdiğinde gel ve bana nişan alıp at sürmek dışında oynanış adına ne yaptığını anlat belki sana katılırım.

Oynamadan o atmosferi bilemezsin. O hikayeyi vs. dışarıdan bakınca bende öyle demiştim nişan al at sür oyununu niye övüyorsunuz diye. Oynayınca daha fazla ölmeleri gerektiği kanaatindeyim artık.

Tamam o zaman RDR2'yi bitirdiğinde gel ve bana nişan alıp at sürmek dışında oynanış adına ne yaptığını anlat belki sana katılırım.

RDR 2'deki dünya Witcher 3 harici başka hiçbir oyunda yok. Gerçekçiliğin zirve noktası. Keza çok iyi bir hikayeye sahip.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı