Smuya
Hectopat
- Makaleler
- 16
Güleyim de boşa gitmesin. RDR2 oyun tarihinin zirvesidir. (bana göre)
Size göre olduğu için problem yok. Bence totk daha iyi ama. Sonuç olarak sizi yargılama hakkım yok.
Güleyim de boşa gitmesin. RDR2 oyun tarihinin zirvesidir. (bana göre)
Vuruş hissi diğer Bethesda oyunlarına göre kat ve kat yüksek. Skyrim'de düşmanlar tepki vermiyordu be. Onu eleştirmiyorsunuz bunu eleştiriyorsunuz? Skyrim 2011 oyunu abi diyeceksiniz 2011 standartı için de tekniksel açıdan bir facia Skyrim. Ama seveni çok seviyor. Oynanış zaten iyi Starfield oyununda. Sizin oyunu gömerken tek argümanınız teknik taraf üzgünüm. Hikayesi kötü, oynanışı kötü diye hiçbir eleştiri göremedim ben bu konuda. Yalnızca teknik taraf üzerinden yürümüşsünüz. 1 kriter kötü diye oyunu çöpe atmanız çok saçma bence.
İşte sorun ilk cümlede yazdığın şey. Bethesda kendisini geçmeye çalışıyor. 2011 yılında Skyrim teknik olarak kötü bir oyundu fakat o zaman kaç tane teknik şaheser görmüştü insanlar?
Oyun kısaca verdiği sözleri tutamadı...
Söz dediğim oyun şunu yapacağız şu üst düzey olacak dediği şeyleri yapamadı, daha nasıl savunuluyor anlamıyorum.Öyle büyük sözde vermediler ha![]()
Tamam o zaman RDR2'yi bitirdiğinde gel ve bana nişan alıp at sürmek dışında oynanış adına ne yaptığını anlat belki sana katılırım.Güleyim de boşa gitmesin. RDR2 oyun tarihinin zirvesidir. (bana göre)
Artı olarak Bethesda'nın yaptığı oyunlar devasa. Bir oyunda ne kadar etkileşim varsa grafik o kadar kötü olur. Mesela the order oyunu 2023 yılı için bile çok çok iyi gözüküyor 2013 oyunu ama etkileşim 0 yok.
Tamam o zaman RDR2'yi bitirdiğinde gel ve bana nişan alıp at sürmek dışında oynanış adına ne yaptığını anlat belki sana katılırım.
Tamam o zaman RDR2'yi bitirdiğinde gel ve bana nişan alıp at sürmek dışında oynanış adına ne yaptığını anlat belki sana katılırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.