Merhaba, Starfield'ı 11 saat boyunca oynadım. Oynarken dedim ki uzun süre geliştirilen bir oyun bu mu? Bethesda yaptı diye oyunu gömmeyip övenleri görünce daha da deliriyorum. En baştaki eksisi optimizasyon sıkıntısı, oyun Xbox'ın kendi konsolunda bile 30 FPS çalışıyor. Diğer eksileri bekleme süresi, her gezegenin aynı olması, berbat mimikler, berbat NPC'ler, kötü grafikler, saçma sapan bir uzay aracı, bomboş ana hikaye, berbat vuruş hissi, berbat animasyonlar, berbat rol yapma, oyunun tek bir finali olması.
Artı yanları ise fena olmayan yan hikayeler, karakterlerin alt metinleri, uzun oynanış süresi, Game Pass'te olması. Başka bir artı aklıma gelmiyor
ya da yok. Kısaca ben oyunu inceleyen firmalara para verildiğini düşünüyorum eğer ki bu Bethesda oyunu değil de EA oyunu olsaydı metacritic puanı 70 üstü olmazdı
ben hayatımda bu kadar overrated bir oyun görmedim yüksek ihtimal görmeyeceğim de. Ayrıca GOTY ödülünü Baldur's Gate 3 yerine bu "Bethesda" oyunu alırsa Game award ödüllerine olan inancım biter.