Starfield metacritic 87!

Ben basına güvenmeyi bırakalı baya oluyor. Siz istediğinize güvenebilirsiniz. Sadece şunu bilin bir tane basın mensubu en iyisi deyince en iyisi olmuyor. Dünyada onlarca basın tarafından beğenilen oyun var. Fakat hâla daha hem tüm basın hem tüm oyuncular tarafından 100 alabilen bir oyun çıkmadı. Her insan basına göre hareket etmiyor. Özgür düşünce ve iradesi olup, kendi oyun zevki olup ona göre yorum yapan ve ona göre oyun oynayan insanlar var bu dünyada.

Yok doğru kişiyi ekledim. Bu başlık altında tüm yorumlarınızı okudum ve hala Baldurs Gate 3'ü ne açıdan eleştirdiğinizi çözemedim. Anlatırsanız daha sağlıklı bir diyalog kurulur.

Yok doğru kişiyi ekledim. Bu başlık altında tüm yorumlarınızı okudum ve hala Baldurs Gate 3'ü ne açıdan eleştirdiğinizi çözemedim. Anlatırsanız daha sağlıklı bir diyalog kurulur.
O zaman yazdıklarımı tam okumamışsınız. Bir 10 sayfayı dönüp gelin bence.

Boş yapıyorsunuz hocam. Düzgün bir soru soruyorum size ben de ona göre cevap vereyim diyorum ama nafile.
10 küsür sayfadır dönen tartışmada yazılanları baştan yazmamı bekleyen sizsiniz hocam. Kusura bakmayın ama akşamdan beri dönen tartışmayı özetleyemeyecek kadar yorgunum şu an.

10 küsür sayfadır dönen tartışmada yazılanları baştan yazmamı bekleyen sizsiniz hocam. Kusura bakmayın ama akşamdan beri dönen tartışmayı özetleyemeyecek kadar yorgunum şu an.
Hocam ben sana diyorum ki Baldurs Gate 3 eleştirdiğin kısım ne? Diyalog mu grafik mi fps mi hikaye mi, karakterler mi? Basit aslında vereceğin cevap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…