Starfield metacritic 87!

Kardesim internette her yerde yillarini oyun editorlugune vermis editorler gelmis gecmis en iyi oyun seciyorlar oyunu farkindasin degil mi? DEVDEV KOCAMAN buglarla yinede gelmis gecmis en iyi oyun seciliyor. Simdi kime guvenelim? Senin ne idugu belirsiz arkadaslarina mi?
Ben basına güvenmeyi bırakalı baya oluyor. Siz istediğinize güvenebilirsiniz. Sadece şunu bilin bir tane basın mensubu en iyisi deyince en iyisi olmuyor. Dünyada onlarca basın tarafından beğenilen oyun var. Fakat hâla daha hem tüm basın hem tüm oyuncular tarafından 100 alabilen bir oyun çıkmadı. Her insan basına göre hareket etmiyor. Özgür düşünce ve iradesi olup, kendi oyun zevki olup ona göre yorum yapan ve ona göre oyun oynayan insanlar var bu dünyada.

Benim tanıdığım CS'ciler arasında Baldur's Gate 3'ten haberi olmayan bile var.

Tekrar diyorum hocam, RPG türüne aşık olan ve Baldur's Gate 3'ü seven arkadaşlarım var. Ama şu ana kadar sizin gibi türünün en iyisi gibi büyük yorumlarda bulunan olmadı.

Ya mesajları hiç okumadınız ya da yanlış kişiyi etiketlediniz.
Yok doğru kişiyi ekledim. Bu başlık altında tüm yorumlarınızı okudum ve hala Baldurs Gate 3'ü ne açıdan eleştirdiğinizi çözemedim. Anlatırsanız daha sağlıklı bir diyalog kurulur.

Yok doğru kişiyi ekledim. Bu başlık altında tüm yorumlarınızı okudum ve hala Baldurs Gate 3'ü ne açıdan eleştirdiğinizi çözemedim. Anlatırsanız daha sağlıklı bir diyalog kurulur.
O zaman yazdıklarımı tam okumamışsınız. Bir 10 sayfayı dönüp gelin bence.

Boş yapıyorsunuz hocam. Düzgün bir soru soruyorum size ben de ona göre cevap vereyim diyorum ama nafile.
10 küsür sayfadır dönen tartışmada yazılanları baştan yazmamı bekleyen sizsiniz hocam. Kusura bakmayın ama akşamdan beri dönen tartışmayı özetleyemeyecek kadar yorgunum şu an.

10 küsür sayfadır dönen tartışmada yazılanları baştan yazmamı bekleyen sizsiniz hocam. Kusura bakmayın ama akşamdan beri dönen tartışmayı özetleyemeyecek kadar yorgunum şu an.
Hocam ben sana diyorum ki Baldurs Gate 3 eleştirdiğin kısım ne? Diyalog mu grafik mi fps mi hikaye mi, karakterler mi? Basit aslında vereceğin cevap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı