Ben 90 altı olur dediğimde bana karşı gelenlere selam olsun iyi ki BG3 almışım dedim Starfield bu oyunu geçemez diye.
Ikisi de RPG oyunu olmasina ragmen farkli atmosferler ve tarz bir miktar farkli, senin icin Starfield daha iyi bile olabilir zevkine kalmis bir şey bana sorarsan ben ikisine de okeyim.
Baldur's Gate 3 alarak hata yapamazsin.Orası öyle ama ben Starfield vuruş hissini pek beğenmemiştim trailerda sanırım hala o konu kötü uzayda gezmek zevkli değil diyen var orası iyise Starfield da alabilirim bilmiyorum ben kotamı Baldur's Gate 3 + Skyrim alıp doldurdum Skyrim'e mod kurup bg 3 üde farklı karakterlerle oynaya oynaya uzun süre giderim herhalde.
Bir kaç sayfa öncesinde de dediğim gibi oyunu oynamadım ve hiçbir zaman oyun hakkında da yorum yapmadım. Şu 10 sayfada herkes oyunla ilgili konuşurken oyunun adını bile ağzıma almadım. Şu 10 sayfada hep teknik kısımlarla ilgili yapılan yorumlara yazı yazdım. Oyunun büyük çaplı olması yüzünden teknik problemli olduğu söylendi, büyük çaplılığın bahane olmadığını söyledim gibi örnekler var. Onlarda da Baldur's Gate 3'e doğrudan bir şey demedim yine. Çevremden bile ufak teknik problem şikayeti almama rağmen yapmadım bunu. Ha sizin amacınızın eleştirimi almak olduğunu sanmıyorum ben. Amacınız birilerinde eleştiri almak olsaydı oyunu oynayıpta gömen @Penetrator God hocama yazardınız.Hocam ben sana diyorum ki Baldurs Gate 3 eleştirdiğin kısım ne? Diyalog mu grafik mi fps mi hikaye mi, karakterler mi? Basit aslında vereceğin cevap.
Baldur's Gate 3 alarak hata yapamazsin.
Olay su oyunu biz de oynuyoruz, bahsettigin teknik problemler %100 reproduce edilebilen problemler degil herkesi etkilemiyor. Ben oyunu alali 3 yil oldu bahsettigin gibi gamebreaker hicbir problemle karsilasmadim. O yuzden once oyna sonra yorum yap bence. Bahsettigin arkadasi engellemisim ben kolay kolay bir insani engellemem muhtemelen direkt h2o israfi.Bir kaç sayfa öncesinde de dediğim gibi oyunu oynamadım ve hiçbir zaman oyun hakkında da yorum yapmadım. Şu 10 sayfada herkes oyunla ilgili konuşurken oyunun adını bile ağzıma almadım. Şu 10 sayfada hep teknik kısımlarla ilgili yapılan yorumlara yazı yazdım. Oyunun büyük çaplı olması yüzünden teknik problemli olduğu söylendi, büyük çaplılığın bahane olmadığını söyledim gibi örnekler var. Onlarda da Baldur's Gate 3'e doğrudan bir şey demedim yine. Çevremden bile ufak teknik problem şikayeti almama rağmen yapmadım bunu. Ha sizin amacınızın eleştirimi almak olduğunu sanmıyorum ben. Amacınız birilerinde eleştiri almak olsaydı oyunu oynayıpta gömen @Penetrator God hocama yazardınız.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Arkadaş oyunu sevmemiş. Fps droplardan bahsetmiş. Ancak tartışma yapılabilecek birisine benzemediğinden yazmadım.Bir kaç sayfa öncesinde de dediğim gibi oyunu oynamadım ve hiçbir zaman oyun hakkında da yorum yapmadım. Şu 10 sayfada herkes oyunla ilgili konuşurken oyunun adını bile ağzıma almadım. Şu 10 sayfada hep teknik kısımlarla ilgili yapılan yorumlara yazı yazdım. Oyunun büyük çaplı olması yüzünden teknik problemli olduğu söylendi, büyük çaplılığın bahane olmadığını söyledim gibi örnekler var. Onlarda da Baldur's Gate 3'e doğrudan bir şey demedim yine. Çevremden bile ufak teknik problem şikayeti almama rağmen yapmadım bunu. Ha sizin amacınızın eleştirimi almak olduğunu sanmıyorum ben. Amacınız birilerinde eleştiri almak olsaydı oyunu oynayıpta gömen @Penetrator God hocama yazardınız.
Açıkçası hocam üslup bozmadan iyi, güzel şekilde anlatmışsınız. 10 sayfanın sonunda sakin bir yorum görmek hoş fakat önceki mesajlarda da dediğim gibi ben güvendiklerimin yorumunu okuyarak, dinleyerek kararımı çoktan verdim. Şu an 800TL'm olsa gider 600TL'ye STALKER 2 Ultimate Edition ön sipariş verir, kalanını da Burger King yiyerek harcardım.Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Arkadaş oyunu sevmemiş. Fps droplardan bahsetmiş. Ancak tartışma yapılabilecek birisine benzemediğinden yazmadım.
Ben şu an oyunu 30 saattir oynuyorum. 3070 i512400 f 16 gb ram pc ile fpsimin 60 aşağısına düştüğünü görmedim. Normalde bazı mekanlarda 120 alınırken bazılarında 70 alıyorsun. Bu bir kusur görülebilir mi evet görülebilir. Ama bana göre değil. Onun dışında her karakterle romance yapabilme de pek güzel bir şey değil bunun için bir seçenek sunsalardı daha iyi olabilirdi. Bide ben şu ana karakterin konuşmaması olayını sevmiyorum. Benim için bunlar eksi.
Ama onun dışında her şey muazzam. Şahsi olarak rpg oyunları dibine kadar oynayan birisi değilim. Ama piyasadaki çoğu oyunu oynamışımdır. Baldurs gate 3 sana sunduğu deneyim ile oyunda bulunan her türlü npc ile etkileşime geçebilme, hepsinin bir alt hikayesi olması, sinematik olarak sana güzel bir deneyim sunması, sıralı tabanlı sistemi sevmesem bile bana sevdirmesi, hikayesi, yan karakterlerin derin hikayeleri, türkçe olması, hikayede senin kötü tarafta da oynayabilmen, istediğini yapma özgürlüğü ile kesinlikle oynamayı hakeden ve verilmiş puanlardan bana göre en az 90 95 i hakeden bir oyun. Sen rpg oynuyorsun abi, senin yaptığın seçim ana hikayeyi etkileyecek bu kadar basit. Senin yaptığın seçim o karakterin sana karşı tutumunu değiştirecek, oyunda bulunan her npc ile bir diyaloğa girebileceksin, benim için şartlar bunlar oyun 90 95 i hakedecek ise.
Sizde agresifsiniz ve sizin bazı konularda sunduğunuz argümanlar genel olarak hiçbir oyun için kabul edilebilir argümanlar değil. Benim 2 yıldır savaşını verdiğim yarım çıkan oyunlar mevzusunu destekleyen argümanlarınız var. Sektörün iyiliği için uğraştığım bir şeye ters argüman sunulunca sessiz kalamam.Olay su oyunu biz de oynuyoruz, bahsettigin teknik problemler %100 reproduce edilebilen problemler degil herkesi etkilemiyor. Ben oyunu alali 3 yil oldu bahsettigin gibi gamebreaker hicbir problemle karsilasmadim. O yuzden once oyna sonra yorum yap bence. Bahsettigin arkadasi engellemisim ben kolay kolay bir insani engellemem muhtemelen direkt h2o israfi.
Ben hiç oynamam zannediyordum oyunu da almamıştım erken erişimde videolarını dahi izlemedim. Oyunsuz kalınca bir bakayım dedim, başından kalkamaz oldum, sabah iş olmasına rağmen uykusuz kalıp oynadığım akşamlar oldu. Dediğiniz gibi pahalı biraz ama steam için 50 tl'ye hesaplar satılıyor offline oynayabildiğiniz veya alan arkadaşınız sayesinde aile envanteri oluşturup oynayabilirsiniz. Bir şans vermenizde fayda var o kadar diyorum.Açıkçası hocam üslup bozmadan iyi, güzel şekilde anlatmışsınız. 10 sayfanın sonunda sakin bir yorum görmek hoş fakat önceki mesajlarda da dediğim gibi ben güvendiklerimin yorumunu okuyarak, dinleyerek kararımı çoktan verdim. Şu an 800TL'm olsa gider 600TL'ye STALKER 2 Ultimate Edition ön sipariş verir, kalanını da Burger King yiyerek harcardım.
Sizde agresifsiniz ve sizin bazı konularda sunduğunuz argümanlar genel olarak hiçbir oyun için kabul edilebilir argümanlar değil. Benim 2 yıldır savaşını verdiğim yarım çıkan oyunlar mevzusunu destekleyen argümanlarınız var. Sektörün iyiliği için uğraştığım bir şeye ters argüman sunulunca sessiz kalamam.