xefe
Hectopat
- Makaleler
- 1
Tamam işte 2026-2027 yılında türkçe dublaj olarak görcez diyorum sen ne diyorsun.TLOU part 3 sence ne zaman çıkacak? 2026-27?
Tamam işte 2026-2027 yılında türkçe dublaj olarak görcez diyorum sen ne diyorsun.TLOU part 3 sence ne zaman çıkacak? 2026-27?
TLOU part 3 sence ne zaman çıkacak? 2026-27?
Hiç çıkmama ihtimali de var.
Zaten PS Plus fiyatları uçtu.
Tamam işte 2026-2027 yılında Türkçe dublaj olarak göreceğiz diyorum sen ne diyorsun.
2 oyunda dublaj olarak çıktığı için büyük ihtimalle türkçe dublaj olarak çıkacağını düşünüyorum ve evet haklısın oyun çok pahalı olacak alır mıyız ondan bile emin değilizTamam dostum. Bu oyun Türkçe dublaj olarak çıkmaz. Zaten dolar 2026 yılında 47 TL olarak bekleniyor bu oyunu alabilecek miyiz ona da emin değilim![]()
![]()
The Last of Us 3'ün Hikaye Taslağı Oluşturuldu
Naughty Dog üst düzey yöneticisi Neil Druckmann, efsane hale gelen PlayStation 4 oyunu The Last of Us ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.www.webtekno.com
Oyun geliyor ama 2026-2027 tarihinde göreceğiz ve serisinin son oyunu olacak büyük ihtimalle.
Hepsini okumadım hikaye taslağı oluşturulduğu için bir gün çıkacak oyun.Haberin içeriğini okumadanız herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.