900TL fiyatı tabii düşündürür ama en son karar sizin ben bu tarz oyunların hastası olduğum için ve Bethesda oyunu olduğundan dolayı on sipariş verdim bakalım artık.
Game Pass ile alınıp geçilecek oyun değil. Skyrim'e bakabilirsin mesela. Çıkalı kaç yıl olmuş, hâlâ modlar oynarsın. Starfield da tek oynayışta çok vakit geçireceğin ve defalarca oynayabileceğin bir oyun olacak. İmkanın varsa al, buna değer. Ama çıkışı teknik açıdan sorunlu olma ihtimali var. Ayrıca topluluktan da iyi modların çıkması vakit alır. Bunlara rağmen zam riskine karşın alınabilir. Ha bugün ha yarın, bu fiyata değecek bir oyun olacak.
O kısımları pek bilmiyorum.Hocam peki optimizasyon problemli çıkması gibi bir durumda RX6600 Ryzen 5 5500 16 GB RAM'li bir sistem ile en azından medium ayarlarda 60 FPS sabit oynayabilir miyim?
Oyun çıkıp değerlendirmeler yapıldıktan sonra alın demek isterdim ama fiyatlar belli olmuyor illa kütüphanede görmek istiyorsanız Türkiye şartlarında %50 şansınız oluyor.
Maalesef hocam. Steam ince ince fiyat yükseltmeye başladı bile. Ön siparişte almanız 2 ay sonra takribi 800 900 kâr etmenizi sağlar. Bu denli PR'ı yapılan bir oyunun optimize şekilde çıkmasını bekliyorum, jedi survivor değerlendirmeleri diğer firmaları etkilemiştir muhtemelen.Hocam değerlendirmeler yapılana kadar o oyun 1500-2000TL olur.
Maalesef hocam. Steam ince ince fiyat yükseltmeye başladı bile. Ön siparişte almanız 2 ay sonra takribi 800 900 kâr etmenizi sağlar. Bu denli PR'ı yapılan bir oyunun optimize şekilde çıkmasını bekliyorum, Jedi survivor değerlendirmeleri diğer firmaları etkilemiştir muhtemelen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.